• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

X
De Crina pe 06 Ianuarie 2017

Buna ma ajuta cineva cu o pensiune in apropierea clinici

Pt Mada
De Tunde pe 06 Ianuarie 2017

Stiu sigur de la trei medici ca anticonceptionalele NU se dau in trombofilie. La Fiv 1 mi-a dat si mie dr. Zadori dar nu aveam analizele de trombofilie facute, drept urmare a fost un adevarat esec: beta hcg 0 iar sangerarile menstruale cu cheaguri de sange. La al 2-lea fiv nu mi-a mai dat anticonceptionale cand a vazut 4 mutatii pozitive heterozigote.Poate nu a vazut analizele de trombofilie, nu stiu ce sa zic. Medicul meu care mi-a monitorizat sarcina dupa ce am nascut mi-a spus sa avem grija ca au fost cazuri ca dupa fiv reusit sa vina si o sarcina pe cale naturala si ca nu imi poate da anticonceprionale din cauza trombofiliei, asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Eu la urmatoarea intalnire , adica acum in ianuarie din cate am inteles i-as aminti de tromnofilie si l-as intreba si de anticonceptionale. Multa bafta!

Pt Ana
De Crina pe 06 Ianuarie 2017

Da am primit e mailul astep sa mi dai vesti bune sa fie totul bine la tine si pe viitor sa scriu si eu de bine.Ana nu ai primin raspuns la mail?

Pt crina
De Ana89 pe 06 Ianuarie 2017

Crina, ai primit mailul? O sa iti scriu după masă, imediat ce vb cu doamna gyongyi.
Mada, multumesc! Si eu am făcut tot la Sibiu fiv-ul, am tot 4 mutații de trombofilie din care una homozigota si bineinteles ca si eu am primit anticonceptionale pt ca nici nu mi se cerusera analizele de trombofilie, le-am făcut de capul meu inainte de fet dupa ce ma indrumasera fetele de pe forum.

fiv
De Mada pe 05 Ianuarie 2017

Buna fetelor,
Va urmaresc de ceva vreme. Ioana1981 , FELICITARI! Eram f dezamagita cand am vazut ca nu a reusit primul Fiv. Felicitari si pentru Ana89 si Elena! Exista minuni.
La sfarsitul acestei luni voi merge la Dr. Zadori la a 2 a intalnire. Sper sa reusim!
Am 2 Fiv-uri nereusite la Sibiu. Tunde, am vazut anterior ca ai zis ca la trombofilie nu se da anticonceptionale. Am 4 mutatii, din care una homozigota, iar Dr. mi-a dat anticonceptionale.

programare la FIV
De Tibor pe 05 Ianuarie 2017

Pentru programare rapidá (dr.ZADORI JÁNOS)traducátor,insotitor,cazare favorabilá,apelati cu incredere .
+36309851088

Fiv
De Dana pe 04 Ianuarie 2017

Fetelor va multumesc pentru sfaturi. Abia acuma ma apuc da fac analizele ce le cer ei pe site si apoi voi suna sa ma programez. Apropo, știe careva vreun medic androlog in Oradea?

Pt Ana
De Crina pe 04 Ianuarie 2017

Ana m as bucura tare mult sa se poata asa eu o sun pe Gyongyi cand spui ca poti sa o suni si tu.adresa mea de e mail balazs.crina@yahoo.com ; te rog sa mi scri nr

Pt crina
De Ana89 pe 04 Ianuarie 2017

Eu am trimis mail dr, mi-a răspuns la primul inn care mi-a trimis lista de analize, iar apoi nu am mai primit nici un răspuns de la el asa ca am vb cu doamna Gyongy, e super drăguță si mi-a obținut f repede programarea. Daca vrei iti dau nr ei si as putea si sa o sun sasaii ii spun ca nu mai am nevoie de programare si vreau sa o cedez unei prietene si poti sa mergi tu in locul meu, nu cred ca nu vor accepta atata timp cat isi iau banii.

Pt Ana
De Crina pe 04 Ianuarie 2017

Ar fi bine sa se poata dar eu nu stiu cum merge acolo.eu astept sa ma programeze am trimis e mail la medic si am vorbit si cu Mirela traducatoarea dar nu am primit raspuns.sti care traducatoare lucreaza cu dr Zadori

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.