• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Crina
De Mada pe 09 Ianuarie 2017

Aspirarea endometrului am înțeles ca este o procedura simpla,nu durează decât 15 min. Din ce am mai auzit,noul endometru care se formează este mai receptiv la embrionul ce urmează sa se implanteze.Pana acum nu am auzit de procedura asta.Sper sa fie ok.

Pt Ana
De Crina pe 07 Ianuarie 2017

Ana nu m am gandit ca o sa gasesc programare asa repede dar se pare ca minuni exista prima la tine si apoi cu ajutorul tau am primit si eu prima programare.Eu am mai citit cazuri ca al tau pe ned dar credeam ca nu sunt reale ,mi ai dat si mie parca mai mult curaj sa merg mai departe.Multumesc

X
De Ana89 pe 07 Ianuarie 2017

Tunde mulțumesc!
Crina ma bucur ca am putut sa te ajut, eu chiar nu mai aveam nevoie de programare si era păcat sa ramana locul liber, a fost bine ca am putut rezolva asa. Sa vii cu vesti bune de acolo!

Pt. fiv
De Crina pe 07 Ianuarie 2017

Ioana tu ai fost la dr Usarescu sau cum o cheama (hematolog)inainte de a face fiv.Mada ce curatare de endometru faci,chirurgical.Ana ati multumesc.

Pt Tunde
De Mada pe 06 Ianuarie 2017

Dr Zadori a văzut analizele de tromfilie,ba chiar a pus semnul exclamării. Ideea e ca la sfârșitul lui Ianuarie, cand merg pt curățarea endometrului, ar trebui sa fiu deja pe anticoncepționale. Mi-a dat Lyndanette (anticoncepționale),daca nu ma înșel. Cred ca voi suna luni sa întreb. Sper sa nu creadă ca ii pun cuvântul la îndoiala. Multumesc!

Pt Ana89
De Tunde pe 06 Ianuarie 2017

Felicitari!!! Sarcina usoara in continuare. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat si sa ai parte de un bebe sanatos. La fel le doresc si celorlalte doua gravidute.
Ma bucur pt toate trei ( Ana, Ioana si Elena)
Multa bafta celorlalte fete care isi doresc un bebe!
Minuni exista.

Pt. fiv
De Crina pe 06 Ianuarie 2017

Multumesc Daniela

Pt Crina
De Daniela pe 06 Ianuarie 2017

Buna,doamna Gyongy care este translatoare are si cazare la 5 minute de clinica,6 camere cu baii proprii ,2 bucatari,tv in limba romana +36303846397.

Pt. fiv
De Crina pe 06 Ianuarie 2017

Felicitari Ana !

Eco
De Ana89 pe 06 Ianuarie 2017

Am fost la eco, am auzit inimioara, suntem in grafic. A fost extraordinar, sunt f fericita.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.