• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Ana
De Anamaria pe 12 Ianuarie 2017

V as ruga sa imi raspundeti Careva as fi interesata si nu stiu cat Costa va multumesc si sa speram la bn

Ana
De Anamaria pe 12 Ianuarie 2017

Buna fetelor eu aunt noua imi poate spune Careva cat Costa fiv in ungaria???

Pt. fiv
De Crina pe 12 Ianuarie 2017

Buna fetelor dr Zadori e un om deosebit intradevar maine fac si eu aspirare de endometru Mada tu ai facut .Ana te pup

Pt Mada
De Daniela pe 11 Ianuarie 2017

Dr Zadori face si punctuația si embriotransferul- un medic extraordinar de atent si devotat.la prima întâlnire a stat cu noi cel putin 45 de min.a verificat cu atenție analizele,ne a pus f multe întrebări ,apoi ne a dat tratamentul(in functie de vârsta,kg,înălțime,antecedente medicale)azi am fost la clinica sa vad ce se ntampla in laborator.mi ai extras 6ovocite la punctie ,azi mai sunt 3,vineri imi fac embriotransferul...deja am mari emotii ...sper sa va dau vesti bune..succes la toate...

Hai sa povestim pe Forumul Copilul.ro
De Kiddo pe 11 Ianuarie 2017

Buna!<br><br>Eu sunt Simona, admin pe www.copilul.ro.<br><br>Ne bucura nespus ca va postati povestile pe site-ul nostru. :) Iar pentru ca aveti o activitate intensa aici, va propun sa continuati discutiile in topicul de forum pe care l-am creat special pentru voi. Link-ul este acesta: https://www.copilul.ro/forum/fertilitate/comando-probebe-cluburi-de-aspirante/aspirante-burtici-si-mamici-institutul-kaali-53126.html<br><br>Rugamintea de a va muta discutiile pe forum vine ca urmare a activitatii voastre intense, avand in vedere ca forumul este mult mai potrivit pentru asta.<br><br>Numele topicului poate fi schimbat oricand, trebuie doar sa imi spuneti. Alegeti unul care sa va placa, sa va reprezinte, sa va faca sa va simtiti bine. <br><br>Asadar, liber la povesti si discutii pe forum! Acolo veti putea incarca si imagini cu bobitele din burtica. E loc sa va cunoasteti si incurajati in continuare. Noi va vom fi mereu alaturi. :)<br><br>Va multumesc si va astept pe forum!<br>Simona

Pt Crina
De Mada pe 11 Ianuarie 2017

La Szeged, Dr Zadori va face procedura. Daniela, îți doresc multă bafta sa dea Dumnezeu sa ne dai vesti bune!

Pt crina
De Ana89 pe 10 Ianuarie 2017

Crina, cum esti? Te pregatesti de plecare?Ai emoții? Te asteptam cu vesti de acolo, drum bun!

Fiv
De Daniela pe 10 Ianuarie 2017

Buna,fetelor.va urmăresc de ceva vreme,dar acum am avut curaj sa scriu.situatia mea seamana cu a multora dintre voi.dupa 4 ani de încercări,analize repetate,2 inseminări eșuate la Biogenesis-Bucuresti,o laparoscopie pt aderente la trompa stânga la Sanador,am hotărât ca pierdem timpul.am schimbat 3 medici-toti au zis ca suntem bine,nimic îngrijorător.citisem acum câțiva ani de Dr Zadori ,dar nici prin cap nu mi trecea ca voi ajunge aici....asa ca intr o zi am intrat pe site-ul clinicii si am gasit un nr de tel.am sunat din curiozitate,sa aflu de prețuri,cat de repede se fac programările,daca se respecta...mi a raspuns un domn foarte binevoitor,dispus sa ma ajute,chiar sa vb cu Dr pt o eventuala întâlnire...am ramas surprinsă ca a doua zi a sunat spunându mi ca in 4zile aveam programarea..nu mi venea sa cred..am zis sa încercam,nu mai conta la câți bani cheltuisem...dupa prima întâlnire cu Dr (13 dec)a urmat programarea (6 ian)pt fiv-noi avand majoritatea analizelor facute.domnul binevoitor ne a fost translator si ne a si găzduit in timpul pregătirii pt fiv.puteti sa apelați cu incredere la el,este un om de un mare bun simt care a fost alaturi de noi in aceasta perioada-numele lui este Tibor Kovacs ,tel-036 309851088.Azi sunt in Szeget ,am facut puncitia(6ovocite)si probabil vineri embriotransfer.Dumnezeu sa ma ajute sa fie bine si pe voi,pe toate care faceti sacrificii sa deveniți mamici

Fiv
De Crina pe 10 Ianuarie 2017

Mersi de informatie Mada nu stiam nici eu despre metoda asta si unde o sa faci

Pt Crina
De Mada pe 10 Ianuarie 2017

Aspirarea endometrului am înțeles ca este o procedura simpla,nu durează decât 15 min. Din ce am mai auzit,noul endometru care se formează este mai receptiv la embrionul ce urmează sa se implanteze.Pana acum nu am auzit de procedura asta.Sper sa fie ok.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.