• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Anamaria
De Ana89 pe 13 Ianuarie 2017

Anamaria, asta e doar pretul unui fiv clasic. Pe lângă acesta se adaugă analizele, tratamentul, icsi (daca problema voastră este masculină si este necesar), drumuri, cazare, etc.
Crina, ma bucur ca a decurs bine si ti-a placut acolo, esti din ce in ce mai aproape dCand visul tau. Cand incepi? Te astept cu vesti bune. Pupici!

Fiv
De Anamaria pe 13 Ianuarie 2017

In acesti bani se includ si analizele si tot sau trebuie sa imi duc analizele de acasa??

Pt. Eva
De Tunde pe 13 Ianuarie 2017

P.S: Pe langa analizele hormonale facute in ziua 2-3 a ciclului( LH, FSH , TSH, prolactina si estradiol) mai trebuie si AMH-ul care arata rezerva ovariana.

Pt Eva
De Tunde pe 13 Ianuarie 2017

Pe blogul recomandat sunt analizele pe care le cer cei de la clinica. Eu sincer as mai recomanda sa se faca histeroscopia si analizele de trombofilie( factor V leiden, MTHFR-C , MTHFR-A, factor II si PAI-1), iti spun din proprie experienta. Poate daca le aveam facute de prima oara nu ajungeam sa fac 3 fiv-uri. Eu sfatuiesc pe toata lumea sa porneasca cu toate "lectiile " facute de acasa ca mai apoi, in caz de esec sa nu le para rau ca nu le-au facut. HSG nu se cere. Eu am facut aceasta investigatie de doua ori: prima oara dupa doi ani de incercari nereusite iar apoi la inca doi ani cu un alt medic care mi-a spus ca am trompele prea lungi si prea " serpuite" (acesta a fost cuvantul folosit) iar spermatozoizii nu pot sa ajunga la ovul sa-l fecundeze. Intradevar a fost groaznic de fiecare data, dar ce nu facem sa ne vedem visul implinit.
In cazul fiv-ului este mai importanta histeroscopia pt ca se vizualizeaza uterul unde se va implanta viitorul embrion.
Multa bafta si daca mai ai alte intrebari si te putem ajuta, cu mare placere.

pentru Anamaria
De Tibor pe 13 Ianuarie 2017

Pret FIV 1200 de EURO

Fiv
De Eva pe 13 Ianuarie 2017

MULTUMESC Tunde as mai avea I intrebare v-a cerut dl Dr.Hsg (film la trompele uterine si la uter)eu nu am facut am inteles ca e dureros si daca nu ar fii nevoie nu as face.

Pt Crina
De Mada pe 13 Ianuarie 2017

Săptămâna viitoare merg la dr Zadori,cred ca atunci voi face si eu aspirarea de endometru.Sa ne zici cum a fost! Bafta!!!

Pt Ana Maria
De Tunde pe 12 Ianuarie 2017

Pana iti raspund una din fetele care fac procedura acum , iti pot spune pretul de acum 2 ani ca sa-ti faci o idee. Prima intalnire 25000 huf. Procedura, adica stimularea ovariana - monitorizare, punctia ovariana si embriotranafer 355000 huf. Medicamentatia , este in functie de fiecare persoana si de problema pe care o are( in cazul meu a fost intre 120000 - 160000 huf). Curs atunci 100 huf = 1,56 lei

Pt Eva
De Tunde pe 12 Ianuarie 2017

Daca cauti pe google fiv la szeged analize necesare pentru fiv o sa gasesti un blog cu un bebelus unde ai o lista cu analizele ce tb sa le faci atat tu cat si sotul tau. Analizele este bine sa le ai facute in momentul cand iti faci programarea ( iti trebuie la prima intalnire cu dr) dar ai grija ca sunt valabile 6 luni.

Fiv
De Eva pe 12 Ianuarie 2017

Buna sunt noua pe forum.Am 39 de ani nu raman insarcinata ,as dorii sa merg si eu la acest medic imi puteti spune ce analize sa am facute?sau imi recomanda el la prima consultatie. Va pup si multumesc!!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.