• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Crina pe 14 Ianuarie 2017

AMH este analizat care arata rezerva ovariana.

pentru Eva
De Michele pe 14 Ianuarie 2017

Cred ca FSH, stiu ca prin aceasta analiza putea vedea daca ovarele produc destui hormoni pentru ca mai apoi sa produci cat mai multi foliculi. nu am intrebat niciodata ce analiza este, pentru mine era suficient discutia ce o aveam dupa cu dl.doctor, insa ce pot spune este ca pentru mine acest tratamen a avut efect insa cu toate astea ovarele mele tot nu au produ destui foliculi chiar daca am luat doze mari de Gonal.iti urez succes si sper sa vi cu vesti bune.

Pt Anamaria
De Ana89 pe 14 Ianuarie 2017

Anamaria, din cate stiu eu sunt f rare cazurile in care ar fi rămas cineva cu gemeni in urma inseminarii artificiale, eventual daca se face o ușoară stimulare.

Pentru Michele-Gynex
De Eva pe 13 Ianuarie 2017

Am vb la clinica si voi merge pe luni dimineata la clinica pt consult, am terminat cele 21 de zile de Gynex. Ce analize de sânge ți-au facut? Mi-au zis sa fiu acolo pe 7:30 pt a-mi lua sânge.

Fiv
De Anamaria pe 13 Ianuarie 2017

Fetelor as mai avea o intrebare nu stiti daca prin insemantare artificiala sa putea ramane cu gemeni??ms

Fiv
De Anamaria pe 13 Ianuarie 2017

Crina mersi mult pt raspuns sper sa Raman pana in vara daca nu ma voi interesa cat Costa si la szeged so probabil voi merge acolo.ms si iti doresc numai bine.

Pt. fiv
De Crina pe 13 Ianuarie 2017

Anamaria daca medicul asa a zis poate ca are dreptate .insamantarea artificiala costa in jur de 1500 lei in Ro nu stiu la Szeged cat costa dar mai mult sigur nu.daca ai posibilitate poti sa mergi la Szegen

Fiv
De Anamaria pe 13 Ianuarie 2017

Fetelor vad .ca voi aveti mai multa experienta eu incerc de mai bine de 5 ani sa Raman insarcinata si nimik am umblat la mai multi Medici si Inca nici un resultat concret anul trecut in vara am facut laparascopie pt .ca aveam trompa dreapta infundata doctorita care mia facut laparascopia mi-a zis .ca aveam si un fibrom mic pe care mi la extirpat in timpul operatiei acum cica nu am nimik dar Totusi nu am ramas insarcinata dupa asa .ca am mers si la alt medic la domnu stamatian si el mi- a zis .ca nu pot pe cale naturala or .ca corpul meu produce anumiti acizi care omoara spematozoidul inainte de a ajunge in uter asa .ca mi-a zis ca .ca trebuie sa imi introduca sperma recoltata direct in uter.voi ce parere aveti???

Pt. fiv
De Crina pe 13 Ianuarie 2017

Mada nu este nimic dureros .Ana la urmatorul ciclu o sa incepMultumesc .

Fiv
De Anamaria pe 13 Ianuarie 2017

Este acelasi prey si pentru intiltratie artificial intrauterina??? .va multumesc .ca imi raspundeti

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.