• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Crina pe 20 Februarie 2017

Valentina si eu sap viitoare o sa ancep trat depinde cand o sa am menstra.tu o sa ancepi anainte de ciclu?

Pentru Crina
De FIV la Szeged pe 20 Februarie 2017

Tu esti mai aproape de Szeged,eu sunt din Bucuresti!

Pentru Crina
De Valentina pe 20 Februarie 2017

Buna! Am fost azi la control la clinica,mi-a facut aspirarea de endometru si voi incepe mai devreme stimularea,duminica pe 26 febr! As dori sa stiu cine mai vine duminica la Szeged sa inceapa stimularea,ca sa nu fiu singura,sa treaca timpul mai repede! Cred ca voi sta la pensiune la Gyongy! Am inteles ca este ff ok!

Fiv
De Crina pe 18 Februarie 2017

Nu am cazare inca.din Tg mures tu

Pentru Crina
De Valentina pe 18 Februarie 2017

Deocamdata ne-am luat cazare o noapte intr-un studio apartament,insa cand pentru cand voi merge acolo 2 sapt nu am inca nimic rezervat! Luni voi incerca sa aranjez! Tu ai gasit ceva? De unde esti?

Pentru Anamaria
De Valentina pe 18 Februarie 2017

Sa fie cu noroc! Multa bafta,hai cu beta pozitiv!

Fiv
De Crina pe 18 Februarie 2017

Buna Valentina ma gasesipe fb Balazs crina unde stai la Szeged?

pt Valentina
De Anamaria pe 18 Februarie 2017

Buna Valentina, sunt la primul fiv si sper si ultimul, incercam de vreo 7 ani sa avem un bb.Am facut o stimulare+ inseminare nereusita, iar la 3 luni dupa am ramas insarcinata natural dar din pacate la 9 saptamani sarcina s-a oprit din evolutie. Am facut si eu analizele pt trombofilie dar mutatia mea nu este periculoasa.

Pentru Crina
De Valentina pe 17 Februarie 2017

Buna,Crina!
Eu luni am programare pentru aspirare de endometru,care am inteles ca ajuta la implantarea embrionilor si in jur de 01 martie cred ca ajung si eu sa incep FIV-ul,daca este totul ok la consult! Pai si eu sper sa ne vedem! Imi poti da nr tau sau cum te gasesc pe FB sau o adresa de mail? Multumesc

Pentru Anamaria!
De Valentina pe 17 Februarie 2017

Buna,
Nu stiu cat costa inca,nu am intrebat...voi vedea luni si te anunt! Este posibil sa mai faca si altceva pe acolo,in fct de ce vede si voi intreba la final! Da,dl dr Zadori o face! Multumesc,sa fie si la tine! Esti la primul FIV?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.