• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Mihaela
De Tunde pe 26 Ianuarie 2017

Mara are dreptate asa este procedura standard pt protocol scurt. Eu la fiv 3 am urmat protocol lung si am inceput injectiile cu suprefact cu vreo 10 zile inainte sa apara ciclul menstrual. Medicul iti spune exact ziua cand sa incepi tratamentul si cand sa fii la prima ecografie respectiv analize. Apoi intradevar din 2 in 2 zile. Multa bafta!

Pt mihaela
De Mara pe 25 Ianuarie 2017

Buna,in zia a 2 de ciclu se incepe tratamentul pentru stimulare,urmaturul eco ziua 5 sau 6 si apoi din 2 in 2 zile pana la punctie ziua 11,12 depinde de fiecare.

Procedura Fiv
De Mihaela pe 24 Ianuarie 2017

Bună. Ma interesează în luna în care este programat Fiv-ul din ce zi a ciclului menstrual trebuie sa te prezinți la clinica și aproximativ la ce interval. Am făcut IUI nereusit la dr. Zadori și acum vrem sa încercăm Fiv la szeghed tot la dr. Zadori.mulțumesc

Pt Daniela
De Cristina pe 23 Ianuarie 2017

Buna Daniela.Este f important sa respecți indicațiile dr-ului Zadori.Si eu am făcut la fel și acum ma bucur de micuța mea.Doamne ajuta sa auzim de o noua reușită.Iti țin pumnii !!✊️✊️

Pt Carmen
De Tunde pe 22 Ianuarie 2017

Doua histeroscopii le-am facut la Bucuresti cu d-na dr Baluta Marilena ( prima pt control sa vad ca si din acest punct de vedere este ok iar cea de a doua sa vad daca au mai ramas polipi( polipi care NU s-au vazut la zeci de ecografii facute) in urma chiuretajului ) iar cea de a treia la Brasov cu d-na dr Ciobanu Codruta ( dupa 8 luni de la cea de a doua sa nu cumva sa reapara polipii; a fost facuta inainte de fiv 3 - reusit)

Pt Cristina
De Daniela pe 22 Ianuarie 2017

Mersi Cristina...intr adevăr fiecare organism reacționează dif.beau multa apa..cam 3l si un ceai verde la zi.asa a zis si Dr Zadori ...stau 8-9 ore la birou,m am gandit sa nu afecteze,deși am inceput mica dupa 5 zile...in rest am respectat cu strictețe indicații medicului...in sf Dumnezeu stie ce plan are cu fiecare dintre noi...la sf sapt trebuie sa fac bhcg...va pup

Pt Tunde
De Carmen pe 21 Ianuarie 2017

Buna Tunde,unde ai facut histeroscopia cu ce doctor?

Pt Daniela
De Cristina pe 21 Ianuarie 2017

Buna Daniela.Nu vreau sa te sperii dar din câte știu eu nu este bine sa ai dureri de spate.Balonarile sunt normale,își poate face apariția chiar și constipația.Continua sa bei multă apa sau ceai.Nu cred ca are legătura faptul ca stai in scaun timp îndelungat.Dupa embriotransfer și eu aveam munca de birou unde stateam așezată pe scaun ore in șir si nu aveam dureri de spate.Totusi nu te speria,fiecare organism reacționează diferit.

Pt Eva
De Cristina pe 21 Ianuarie 2017

Analizele nu trebuiesc traduse ,se pot trim in limba romană direct Dr-ului Zadori prin email.

Fiv
De Eva pe 21 Ianuarie 2017

Ceau fetele ati tradus analizele in limba maghiara sau cum le ati primit le ati trimis la Dr Zadori prin email?Ms va pup sanatate si multa bafta !!!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.