• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

cazare Gyangy
De Anamaria pe 22 Februarie 2017

Fetele, cat e cazarea pe noapte la dna Gyongy ?in mai merg si eu. Va tin pumnii, Doamnr Ajuta!

Pentru Daniela
De Valentina pe 21 Februarie 2017

Ms de info! Este bine de stiut,ca back-up! Tu ai reusit la Szeged?

Pentru Crina
De Valentina pe 21 Februarie 2017

Daca te cazezi acolo,poate ne intalnim! Anunta-ma daca este!

Fiv
De Crina pe 21 Februarie 2017

Daca gasesc cazare o sa stau si eu la Gyangy.

Pt Valentina
De Daniela pe 21 Februarie 2017

Nu ti face griji poti apela cu incredere la doamna Gyongy sa ti faca injectile!

Fiv
De Crina pe 21 Februarie 2017

Nu am primit ac.eu am fost an ianuarie la dr si a spus ca prima zi de ciclu sa sun la clinica .si am amanat pana in feb acum la sfarsit de sapt o sa am menstra.cu sotul merg dar poate el vine acasa.

Pentru Crina
De Valentina pe 21 Februarie 2017

Asta era o problema si la mine,faza cu duminica,pt ca nu se lucreaza in clinica,dar ori le fac eu singura duminica,ori ma ajuta fetele de acolo! In restul zilelor,ma voi duce la clinica! Trebuie sa ma descurc cumva! Tu cand vii stai singura sau cu sotul? Tu iei AC? Cand este ultima zi?

Pentru Crina
De Valentina pe 21 Februarie 2017

Nu,eu voi incepe din ziua 2 de ciclu,care va fi duminica...azi iau ultima tableta de Lindinette...mi-a zis sa iau 18,nu 21! Daca te hotarasti pentru pensiunea lui Gyongy,acolo ma gasesti! Te voi adauga si pe FB! Bafta multa! Sa fie cu beta pozitiv!

Fiv
De Crina pe 21 Februarie 2017

Valentina duminica se lucreaza la clinica? Eu a- mi fac probleme cum o sa incep trat daca a doua zi va cadea sambata sau duminica.

Pt Valentina
De Daniela pe 20 Februarie 2017

La pensiunea doambei Gyongy e super ok,tv in limba romana,internet,bucatarie ,camerele curate,nu vei sta singura toate fetele cazate acolo fac tratament pt fiv.Multa bafta!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.