• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Andreea
De Valentina pe 25 Februarie 2017

Buna! Ms mult de info! Mi-a venit si mie intr-un final,destul de greu azi! Tu ai reusit? Esti cu beta pozitiv? De unde esti?

Pentru Adi3
De Valentina pe 25 Februarie 2017

Iti tin pumnii...sa vii cu vesti bune:)! Doamne ajuta! De unde esti? Ai stat cazata la Gyongy? Cati embrioni ti-a pus? Tu ce probleme ai?

FIV LA SZEGED
De Adi3 pe 25 Februarie 2017

Buna tuturor!!! Ieri am facut si eu embriotransferul...am emotii f.mari.Acum ne-a ramas sa ne rugam la Dumnezeu.Vreau sa va spun ca am fost f.f.f.multumita de dl.dr.Zadori,un om si un dr.deosebit.De asemenea,il recomand pe dl.Tibor Kovacs,translator, tel.0036309851088, care ne-a ajutat in primul rand cu programare rapida la dr.Zadori, apoi cu cazarea, ne-a ajutat cu transportul in oras (de la clinica,la farmacii etc,- noi neavand auto personal).Sa aveti incredere...

pt Valentina
De Andreea pe 24 Februarie 2017

buna Valentina,eu am luat Lindinette,la primul FIV si mi-a venit menstruatia la 3 zile dupa ultima zi fara nici o problema.dar doctorul mi-a dat exact ziua si mi-a venit exact,dar poate sa intarzie o zi doua,depinde de fiecare organism in parte,sper sa iti fie bine si sa auzim numai de beta-uri pozitive! :D :*

FIV
De Valentina pe 24 Februarie 2017

Fetelor care ati luat Lindinette,dupa cate zile de la ultima pastila v-a venir mestra? Ca eu am avut o sangerare mai mare aseara,care s-a oprit azi! Teoretic ar trebui sa-mi vina maine,ca de duminica sa incep tratamentul! Dar daca intarzie mai mult de duminica? A avut cineva dereglari asa mari? Multumesc frumos

Pentru Ramona
De Valentina pe 24 Februarie 2017

Multumesc! Bafta si tie! Mie mi-a dat Suprefact,Merional si Gonal!

Valentina M
De Valentina Martin pe 24 Februarie 2017

Mulțumesc din suflet dragele mele,Daniela și Andreea. Mi-ați fost de mare ajutor.Vă pupic cu drag și va doresc tot ce e mai bun😙😍😙!!!!

pt valentina M
De Andreea pe 24 Februarie 2017

analizele de preferat ar fi sa le faci acasa pe toate si sa vi direct cu ele,pt ca ti se va face dosar de la prima consultatie,sunt primul lucru pe care ti-l cer asistentele acolo.bafta multa :D

Pt valentina M
De Daniela pe 23 Februarie 2017

La consultie trebuie sa mergi cu analizele facute(ale tale si ale sotului).Multa bafta!

Valentina M
De Valentina Martin pe 23 Februarie 2017

Mulțumesc frumos pentru ajutor, Daniela😚😚!!!! Am găsit pe site tot ce îmi trebuia pentru a face primul pas. Apreciez foarte mult. Știi cumva dacă analizele sunt mai ieftine la Szeged sau în România?sa vin cu ele gata făcute sau sa le fac acolo?și eu și soțul? Mersi mult pentru ajutor.pupicei💋💋💋

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.