• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt valentina M
De Daniela pe 23 Februarie 2017

Informati despre clinica,cazare,traducere gadesti pe Fivlaszeget.ro

Valentina M
De Valentina Martin pe 23 Februarie 2017

Bună ziua fetelor.de mulți îmi doresc un copil sau 2 😊 dar nu am reușit decât să trec prin 2 sarcini extrauterine.singura mea șansă să am Baby e FIV. Am auzit de clinica Kaali și sunt decisa. As avea mare nevoie de ajutorul vostru ca sa reușesc. As vrea numărul de tel a doamnei Gyongy pentru programare la consult și cazare.as fi foarte recunoscătoare dacă știți ce analize trebuie să am cu mine la prima vizita.va pupik și succes. Doamne ajuta 😙😙😙

biopsie
De Anemona pe 23 Februarie 2017

Buna fetelor . Sunt noua pe acest forum. Urmează sa facem o biopsie testiculara in Budapesta , apoi in funcție de rezultat FIV sau ICSI. Ce imi recomandati ? E prima oara pentru noi si avem mari emotii , nu stim ce ne asteapta. Cateva sfaturi si Pareri despre procedura, Institutul Kaali din Budapesta, daca a-ti avut procedura asemanatoare , cum a fost? Multumesc

FIV
De Ramona pe 23 Februarie 2017

Fetelor Crina si Valentina , multa bafta sa aveti ! Eu de azi incep AC si sper ca sapt viitoare sa vin pt un consult ( astept raspuns de la dl dr), probabil atunci stabileste si tratamentul...voua ce v-a dat?? O sa l intreb si de aspirarea endometrului daca voi ziceti ca sunt sanse mai mari sa se prinda bb...
Dana imi pare rau ca nu ai reusit, nu ti-a ramas nimk pentru ET?? Nu trebuie sa te dai batuta , pana la urma vei reusi!!! Ia-ti o pauza si mai incearca!!!Si eu am 37 de ani, insa nu am probleme de niciun fel ( o prolactina marita insa acum e ok), cred ca la noi probl e sotul..in fine...azi am refacut si hormonalele , sper sa iasa bine... Abia astept sa incep stimularea ( cred ca dupa 15-20 martie) , sper sa raman gravida ca asteptam minunea de 7 ani. Succes fetelor!!

Pentru Daniela
De Valentina pe 23 Februarie 2017

Ms de info,ma ajuta ff mult! Multumesc,sa fie! Si eu am AMH ff mic si endometrioza! Vedem ce va fi!

Pentru Crina
De Valentina pe 23 Februarie 2017

Eu voi veni duminica dimineata la pensiune! Eu deja incep tratamentul de duminica! Tu ti-ai rezervat cazare? Cand ajungi?

Pt Valentina
De Daniela pe 23 Februarie 2017

Din pacate nu am reusit 3 fiv negative,la mine e prob.varsta ,amh micendometrioza😣😣😣😣 Da am gatit,mancarea este mai ieftina decat in Romania,daca nu vrei sa gatesti intrebati pe doamna Gyongy de catina de langa spitalu unde a fost clinica pt fiv inainte mancarea este ff buna acolo mananca si doctori este si o doamna care vorbeste romaneste( la cantina)se afla nu departe de farmacia de unde veti cumpara tratamentu pt fiv.Piata si Mall se afla la 10 min. de pensiune.Multa bafta

Fiv
De Crina pe 23 Februarie 2017

Valentina si eu o sa stau la Gyangy .Tu cand o sa vi?

Pentru Daniela
De Valentina pe 22 Februarie 2017

Tu cum te-ai descurcat cu mancarea? Iti gateai?

Pentru Anamaria
De Valentina pe 22 Februarie 2017

Buna,
Este 8000 forinti camera sg si 10000 cea dubla! Si nu pune 2 fete in camera! Bafta si tie! Esti la primul FIV?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.