• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

aspirare endometru
De Anamaria pe 13 Februarie 2017

Buna Valentina, poti sa-mi spui daca aspirarea o face tot dr Zadori si care este pretul? Eu in martie merg la Szeged pt o prima consultatie si sper ca in luna mai sa aiba loc fiv-ul. Din pacate si la mine e vb tot de endimetrioza. Sa fie cu succes a 3-a oara!

FIV la Szeged!
De Valentina pe 12 Februarie 2017

Buna tuturor!
Sa va spun pe scurt povestea mea: voi incepe si eu primul FIV la Szeged cu dl dr Janos Zadori in jur de 01 Martie! Momentan am inceput tratamentul cu AC Lindinette 21 zile+ Vitaminwater din ziua dori a mestrei, pe 20 Febr am programare pt aspirarea de endometru,eco sa vada daca este totul ok si pt elaborarea schemei de tratament! Mentionez ca am deja 2 FIV-uri esuate in Bucuresti,2 operatii pe ovare:una clasica pt chisturi ovariene si alta laparoscopica pt endometrioza! Incerc de aproape 5 ani sa am un copil,dar pana acum nu s-a prins! Am facut si analizele de trombofilie si am 2 mutatii,din care una homozigota si 4 polimorfisme! Nu stiu exact ce inseamna si ce riscuri sunt,insa voi afla pe 20 cand ma duc la dl dr.! As dori sa stiu de la fetele care au reusit la Szeged, daca a avut cineva AMH=0.10? Eu am 31 ani impliniti!! Unde v-ati cazat cand ati fost la Szeged? Daca mai vine cineva in jur de 1 martie,poate ne intalnim!
Multumesc anticipat tuturor celor care vor raspunde!

fiv
De Andreea pe 06 Februarie 2017

Mie prima oara doctorul mi-a dat sa iau Lindinette din ziua a doua,iar acum mi-a zis sa iau Norcolut din ziua a 12 timp de 10 zile,dar cel mai bine este sa nu ne asculti pe noi fiecare ce a luat pt ca oricum vei lua ce iti spune doctorul,trebuie sa faci cum spune el, stie de ce da anticonceptionalele respective pt fiecare femeie in parte.

Email fiv Zadori
De Cristina pe 04 Februarie 2017

Buna tuturor!!Nu știu ce se întâmpla dar este a doua oară când cineva îmi șterge mesajul cu privire la adresa de email a Dr Zadori.Am postat de 2 ori adresa dansului de email și tot de atâtea ori mesajul a fost șters.Sa fie oare așa zișii "traducători "crezând ca "le luam pâinea de la gura"??Rog insistent sa nu mi se mai șteargă postările ,hai sa dam o șansa fetelor care într-adevăr au nevoie sa ia contact direct cu Dr Zadori prin email.jzadori@gmail.com

Pt Mihaela
De Ramona pe 02 Februarie 2017

Buna Mihaela. Mie mi-a recomandat Marvelon sau Logest, inca nu m-am decis pe care sa le iau. Eu cred ca trebuie sa il intrebi pe dl. doctor daca poate sa ti prescrie AC pt 28 de zile...sincer nu ma pricep, insa cred ca el face ceva socoteli, de ex sa nu nimerim exact de Paste cu embriotransferul...
Felicitari Ana pt minunea ta!!! Sarcina usoara si trimite barza mai departe:).

Pt Ana
De Crina pe 02 Februarie 2017

Buna Ana ma bucur pt tine, sa ai o sarcina usoara ,greturile sunt un semn bun si o sa ti treaca .Eu nu am anceput anca procedurile pt fiv,am probleme cu sanii .am chisturi si unul trebuie scos sper sa fie totul bine pana la urma si sa merg mai departe sa mi andeplinesc visul meu de 10 ani.

Pt Mihaela
De Ana89 pe 02 Februarie 2017

Mihaela, eu nu am mai ajuns la dr. Zadori, dar la primul fiv făcut la Sibiu, mi s-a recomandat Marvelon sau Dessorelle,am luat Dessorelle. Poate ar fi mai ok sa il intrebi pe dr cu ce ai putea inlocui, sigur are si el mai multe variante.
Revin cu vesti, am fost marti la eco, avem 10 săptămâni si 3 zile si avea atunci 3,29cm. Deja avem forma de omulet cu manute si picioruse, am obținut si prima poză pt albumul puiutului, imi vine sa ma uit non stop la ea.
Va doresc din suflet tuturor sa aveti parte cat mai curand de aceste clipe minunate!

Pt ramona
De Mihaela pe 01 Februarie 2017

Am văzut ca ai scris în data de 17 ianuarie ca ai vb cu dl doctor Zadori pt procedura fiv și ți-a recomandat anticonceptionale înainte cu o luna de Fiv. Ce fel de anticonceptionale ți-a recomandat? Mie mi-a recomandat Marvelon dar acestea schimba data ciclului menstrual, ar veni cam la 23 de zile pentru luna cu procedura fiv și nu ma prea incadrez cu perioada la serviciu. Se poat lua alte anticonceptionale cu durata normala a ciclului de 28 de zile oare? Mulțumesc

Fiv
De Anamaria pe 31 Ianuarie 2017

Imi da si mie cineva email-ul domnilui doctor zadori.va multumesc.

Programare Dr Zadori
De Cristina pe 31 Ianuarie 2017

Buna fetelor.Daca vb engleză sau ungurește pt programare Fiv dr Zadori insistați cu email-ul deoarece dansul primește sute de email-uri.Eu am luat legătura cu el direct și mi-a rasp imediat.Ba chiar mi-a făcut programare f repede așa încât am refuzat și am cerut reprogramarea.A fost f prompt cerințelor mele.Dr Zadori are o comunicare perfecta cu pacientele lui,cel puțin așa a fost in cazul meu,nu a existat email la care sa nu îmi rasp înainte de a ajunge la Szeged cât și pe parcursul sarcinii și chiar și după naștere.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.