• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Crina pe 18 Martie 2017

Multumesc Ana .Nu stiam asta .O sarcina usoara i -ti doresc.

Pt Crina
De Ana89 pe 18 Martie 2017

Crina, da am fost la hematolog pt clexane, de la beta pozitiv mi-a dat reteta gratuită pt el si in fiecare luna merg la control cu 2-3 rezultate de la hemoleucograma. Mi-a spus sa repet hemoleucograma asa des pt a urmari trombocitele ca daca scad foarte mult exista riscuri de tromboze si e periculos atat pt mama cat si pt bebe.

Fiv
De Crina pe 18 Martie 2017

Buna Ana santem bine eu pe 22 fac beta .E groaznica asteptarea dar asta e.Tu esti o norocoasa ca nu ai ajuns la Fiv.Ai fost si la hematolog pt clexane cum ai procedat.

Buna
De Ana89 pe 18 Martie 2017

Bună fetelor! CeSa liniste e pe aici! Crina, Valentina, cum sunteti? Cand faceti beta?
Noi suntem bine, am intrat in saptamana 17, parca am simtit ieri niste bulisoare, dar nu pot sa spun sigur ca a fost bebe asa ca inca mai astept sa simt miscarile lui. In 23 avem programare la ecodr si spereu sa aflam si sexul.
Va pup! Bafta tuturor!

Pentru Eva
De Valentina pe 08 Martie 2017

Buna,
Prima programare presupune sa-ti faca un dosar cu toate analizele pe care le-ai facut,atat ale tale cat si ale sotului,inclusiv biletele de externare ale operatiilor sau interventiilor,daca exista,pentru a identifica problema si iti recomanda ce sa faci:
sau FIV. Intra pe site-ul institutului Kaali si incearca sa faci toate analizele pe care ti le cer acolo,daca nu le ai cat de cat recente sau macar o parte din ele,ca sa-si faca o idee cat de cat. Prima consultatie costa 80 eur. Bafta multa!

Pentru Cristina
De Valentina pe 08 Martie 2017

Buna,
Cantina este pe langa farmacia de unde se cumpara medicamentele...cum vii inspre farmacie din centru,merge pe langa ea drept in fata,pana la un chiosc verde....dupa acel chiosc faci dreapta,iar cantina este undeva pe partea stg...etelbar se cheama....au mancare ff ok....iti poti alege din multe feluri! Bafta multa tuturor!

Fiv
De Eva pe 08 Martie 2017

Buna seara am emotii ,in 28 martie am prima programare.Ce presupune prima programare si cat costa?Va pup multa sAnatate va doresc!!!

Pt Cristian R
De Ramona pe 08 Martie 2017

Multumesc Cristina.Sanatate si un beta pozitiv!!

Pt Ramona
De Cristina R pe 07 Martie 2017

Buna Ramona,dupa punctie am platit 260.000 forinti si dupa transfer 110.000.Doctorul decide daca este nevoie sau nu de ICSI sau alte proceduri.Tu ii poti spune la ce anume esti deschisa,dar el va face exact ce crede ca este nevoie.Multumesc frumos,sper sa fie bine,emotile sunt mari pana la test.Bafta multa pe tot parcursul procedurii!

fiv la szeghed
De MIRIO pe 07 Martie 2017

Buna. Sunt si noua pe aici. Am prima programare la dr Zadori in 03 aprilie.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.