• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Cristian R
De Ramona pe 07 Martie 2017

Buna Cristina. Imi zici te rog cum ai facut plata?? Eu am intrebat si mi s-a spus ca la punctie 260 mii forinti si restul la transfer..dar nu stie cat...sunt in ceata ca nu stiu cati bani sa pregatesc...isci nu stie daca face, se mai gandeste ..poate jumate ii pune sa se combine natural, jumate prin isci, nu stiu daca face assit hatching, embryo glue etc ...deci in capu meu e un amalgam ...zi mi te rog cum a procedat in cazul tau....Bafta la test, sa fie pozitiv!!

asteptare pffffff
De Cristina R pe 06 Martie 2017

Am ajuns acasa,cel putin de data asta am ajuns la transfer si acum astept ziua analizelor.Sper la un pozitiv ca noi toate,Asteptarea asta e foarte nasoala,mai ales ca nu stii ce se intampla si cum esti!Bafta multa celor care inca sunteti acolo si care urmeaza sa mergeti!

Pentru Valentina
De Cristina pe 04 Martie 2017

Imi poti scrie te rog pe ce strada e cantina sau in ce zona?Voi merge si eu peste 2 saptamani, am mai fost anul trecut si am mâncat mai mult la Fast food si as fi interesată de aceasta cantina. Mulțumesc si bafta. Sa fie bine la toate.

Pentru Daniela
De Valentina pe 04 Martie 2017

Buna,
Noi suntem bine...m-am intalnit cu Crina la pensiune....este ff ok aici....dl dr spera ca joi sa-mi faca punctia! Crina face punctia luni! Am gasit cantina...au mancare ff buna! Multumesc de pont! Doamne ajuta la toate fetele!

Fiv
De Mihaela pe 02 Martie 2017

Buna fetelor vreau sa spun ca sunt foarte multumita de Dr Zadori este un doctor deosebit pe mine ma ajutat domnul Tibor Kovacs translator cu programarea foarte repede si cu cazarea peste tot a mers cu noi apelati cu incredere la domnul Doctor si la dl Tibor.

Fiv
De Daniela pe 02 Martie 2017

Buna,fetele Valentina si Crina cum sunteti?Asteptam vesti bune.Mult succes!

Pentru Eva
De Tibor pe 01 Martie 2017

Actele nu trebuiesc traduse .Múlt succes,sok sikert.

Fiv
De Eva pe 01 Martie 2017

Buna fetele actul facut la notar din ca eu si prietenul meu nu suntem casatoriti trebuie tradus in limba maghiara?Va pup

pt. Valentina
De Andreea pe 25 Februarie 2017

Eu am ovare polichistice si trompe subtiri,nu mi-a iesit primul,nu am ajuns nici macar la transfer,pt ca dupa punctie ovocitul s-a oprit din evolutie.Sper sa am mai mult noroc la al doi lea.tu cum esti?care e problema?

Pentru Valentina
De Adi3 pe 25 Februarie 2017

Multumesc din suflet pentru sustinere.Am fost cazata la Tibor, intr-o garsoniera.Mie mi-a placut.In legatura cu transferul,doar un embrion am avut...cum vrea Dumnezeu, sa ajute pe toata lumea.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.