• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Ioana
De Ana89 pe 30 Ianuarie 2017

Ioana si cu mine a procedat la fel, mi-a răspuns la primul mail in care mi-a trimis lista de analize, iar apoi nu am mai primit nici un răspuns asa ca am apelat la translator (doamna gyongy) si ea mi-a făcut programarea. Daca sti limba poți sa suni direct la clinica.
Anamaria, eu am vorbit cu translatoarea la sfârșitul lunii noiembrie si am obținut programarea in 12 ianuarie, dar a fost si perioada sărbătorilor, poate in general nu durează asa mult, nu stiu ce sa zic.
Crina, tu ce mai faci? A venit menstra?
Eu sunt ok, ma lupt cu greturile, dar nu ma plâng, mi le-am dorit din tot sufletul. Maine merg la eco, abia astept sa-mi vad puiutul. Revin maine cu vesti. Va pup!

programare dr Zadori
De Ioana pe 30 Ianuarie 2017

Buna tuturor! As fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea indruma... cum pot obtine o programare la dl dr Zadori? Am avut cu dansul o corespondenta pe mail dar nu mi-a mai raspuns.. Voiam sa stiu daca exista un set de analize pe care sa le duc... A ramas cineva insarcinata in urma fiv cu sot care sufera de azoospermie? Multumesc mult!

Fiv
De Anamaria pe 30 Ianuarie 2017

Buna fetelor as avea o intrebare daca ma gandesc .ca vara aceasta sa ajung la Dr zadori cam de cand ar trebui sa up contacted pt programme ms mult si va doresc numai bn.....

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 29 Ianuarie 2017

Trebuie sa ai ecografia. Se face ecografie de san nu mamografie. Ecografia este foarte usoara... ca o eco abdominala... o eco normala...nu afecteaza, nu doare... oricum ecografia de san este recomandata sa fie facuta o data pe an pt a preveni diferite probleme care in secolul nostru sunt din ce in ce mai multe...

Fiv
De Eva pe 29 Ianuarie 2017

Buna fetele am o intrebare la prima consultatie ati avut si testarea la san? (Am inteles ca la 39 de ani se recomanda ecografia care din spusele unei prietene e destul de periculos din cauza cum se efectueaza ca s-ar apasa cu aparatul puternic of san).Am obtinut o prima programare abia pe 28 martie😢😢dar asta este asteptam....Astept raspunsuri si sfaturi de la voi.Va multumesc multa sanatate si sarcini usoare gravidutelor.☺☺

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 29 Ianuarie 2017

Da, dupa fiv nereusit. Am facut transferul in oct 2016 si in dec am ramas natural.

Pt Ioana1981
De Daniela pe 29 Ianuarie 2017

Ioana dupa Fiv ai ramas insarcinata natural?eu am fost la începutul lunii la Fiv si pe 25 ian am facut testul.i am trimis mail Dr Zadori si mi a zis ca dupa 3 luni mai pot încerca Fiv.Noi din 2012 încercam sa facem un bebe.Anul trecut am facut 2 inseminări nereușite la Bucuresti.Felicitari pt sarcina Ioana,Cristina,Tunde,Ana!!!Sa va dea Bunul Dumnezeu sarcina usoara.

Fiv
De Crina pe 29 Ianuarie 2017

Buna fetelor.ma bucur si eu pt viitoarele mamici si sper ca bunul dumnezeu sa ne ajute si pe cele care ne dorim un copil.As vrea sa va intreb daca a facut cineva fiv si avea mastoza chistica la san sau are .Multumesc.

Fiv 3 reusit
De Tunde pe 28 Ianuarie 2017

Ma bucur atat pt Ioana1981, pt Cristina cat si pt Ana care de Craciun a avut parte de o minune. Si noi ( eu si sotul meu)
dupa 7 ani de incercari am reusit sa ne vedem visul implinit.In 2015 au venit pe lume gemenii nostrii, o fetita si un baietel ( mai bine de atat nici ca se putea) in urma celui de al 3 lea fiv cu dr. Zadori. Sper ca anul acesta in vara sa ma intorc in Szeged alaturi de puiutii mei ca sa ii multumim dl dr personal.
Nu trebuie sa renuntati trebuie sa luptati in continuare pt visul de a devenii intr-o zi MAME. Eu sper ca toate care va doriti acest lucru sa reusiti.
Oricand daca vad si pot sa ajut cu un sfat , o fac cu mare drag pt ca stiu prin ce se trece si mi-ar fi prins bine si mie odata.
Va doresc numai bine!

FIV 1 reusit
De Cristina pe 28 Ianuarie 2017

Buna tuturor.Fetelor,la fel ca și Ioana1981 vreau sa va spun și eu ca Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi.Asa ca nu va pierdeți speranța ,niciodată nu e prea târziu....minuni exista.Eu am fost una dintre norocoase,dacă ma pot exprima așa cu primul fiv reușit la Szeged cu ajutorul extraordinar al Dr Zadori și al echipei dumnealui.dar bineînțeles după 15 ani de încercări de a avea un bebe.Aviz Danielei și eu și soțul făceam parte din procentajul de 20% dintre cupluri cu infertilitate fără o cauza reala.Asa ca draga mea Daniela mergi mai departe și cu siguranța al doilea fiv se va finaliza cu o reușită .Bafta fetelor !! Doresc ca toate fetele ce publica mesaje pe acest site sa fie curând gravidute👏

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.