• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Crina pe 16 Februarie 2017

Buna fetelor .si eu o sa merg la sfarsitul luni pt a ancepe procedura fiv ,am facut si eu aspirare de endometru ,nu este dureros.nu am primit anticonceptionale.caut si eu cazare .valentina poate ne intalnim.NHUKQ

pentru Violeta
De Tibor pe 15 Februarie 2017

Am primit mail-ul de la dvoastra dar nu pot sa va ráspund .Ceva nu e in regula cu sistemul sau nu stiu din ce cauza .Daca aveti ,ceva date de contact va rog trimitetile ,telefon facebook ,etc,.sa va pot ráspunde.

Infertilitate
De Ana-Maria pe 15 Februarie 2017

Buna,am fost diagnosticata la Timisoara cu infertilitate de gradul 2;hidrosalpinx bilateral (acumulare de lichid in ambele trompe uterine)si mi sa recomandat extirparea trompelor insa imi doresc din tot sufletul un bebe.Stie cineva daca la aceasta clinica sa tratat hidrosalpinx bilateral?Va rog frumos orice informatie imi va fi de folos.Multumesc antocipat!

aspirare endometru
De Ramona pe 15 Februarie 2017

Fetelor cand este indicat sa se faca aspirarea endometrului? Intreb pt ca mie dl dr nu mi-a zis de aceasta interventie, si poate ii sugerez la intalnirea din martie...credeti ca sunt sanse mai mari de prindere a embrionilor?? Mentionez ca eu nu am fost niciodata gravida si nici probleme cu endomtru nu am... Multumesc!!

pt Daniela
De Anamaria pe 15 Februarie 2017

Multumesc frumos :)

Pt Anamaria
De Daniela pe 15 Februarie 2017

Daca doctoru iti scrie reteta de la prima consultatie da il poti cumpara,medicamentele intradevar sunt mult mai ieftine decat in Romania.Intrebai mai jos de aspirare de endometru Dr Zadori face aceasta interventie nu este dureroasa dureaza 5 minute,cost 100 lei.

prima consultatie
De Anamaria pe 15 Februarie 2017

Fetele, va rog sa-mi spuneti daca la prima consultatie tb sa-mi cumpar si tratamentul pt fiv? Am inteles ca acolo e mai ieftin.

Programare la KAÁLI
De Tibor pe 14 Februarie 2017

Detalii la FIV LA SZEGED

Programare la KAÁLI
De Tibor pe 14 Februarie 2017

Pentru programare rapida,traducator ,cazare favorabila apolati cu incredere.

Cazare
De Daniela pe 14 Februarie 2017

Buna Valentina cazare recomand Dna Gyongy Pop detali gasesti pe fivla szeged.ro pensiunea este la 5 min de clinica.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.