• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 28 Ianuarie 2017

Fetelor, vreaucsa va incurajez. Sigur Doamne Doamne are ceva pus deoparte pentru fiecare dintre noi. Chiar daca avem esecuri nu trebuie sa renuntam. Eu nu am renuntat si nu renunt.
Sa va spun in cateva randuri povestea mea.
In 2013 am ramas natural dupa 5 ani de tratamente si inseminari nereusite. Sarcina care din cauza neatentiei dr am pierdut-o la 35 saptamani... In 2015 in urma unei inseminari dupa inca 2 nereusite am ramas insarcinata... fericire care a durat ff putin...cam 2 sapt.. s-a o
oprit din evolutie. In oct 2016 fiv la seget cu dl dr Zadori care il cosider extraordinar- fiv nereusit. La nici 2 luni dupa fiv neteusit, in dec 2016 am ramas insarcinata!!@@@ a fost o minune
Minune care va veni pt fiecare.
Acum crestem frumos si avem speranta ca vom avea un bebelus sanatos.
Nu va pierdeti increderea si luptati!!! Trebuie sa avem incredere ca va fi bine. Din 2009 imi doresc un bebe . Pe care stiu ca il vom avea!
Luptam si vom reusi!
Bafta si incredere
Va pup

Ramona
De Fiv pe 27 Ianuarie 2017

Multumesc Tunde de raspuns. Adevarul e ca ma bate gandul sa fac analizele de trombofilii+celulele NK, pentru ca vreau sa inlatur orice urma de indoiala in caz de nereusita,,Cum zicea si Daniela, poate are D-zeu ceva pus deoparte si pt noi...
Fetelor care va pregatiti de fiv, si mie dl dr. Zadori mi-a zis ca in luna premargatoare stimularii sa incep AC si sa merg la el in ziua 9-14, probabil sa vada daca totul e in regula inainte de procedura, si cred ca atunci spune care sunt etapele procedurii si cand tr sa mergem la el...cred ca depinde de la caz la caz...Referitor de ''zgarierea'' endometrului cum zice Mara, nu stiu ce sa zic, doctorul nu a zis nimk in acest sens ( eu am facut 2 IUI acolo)...Bafta fetelor care urmeaza FIV sau se testeaza!!!

Fiv
De Mara pe 26 Ianuarie 2017

Buna,fetele care urmeaza sa faceti fiv cereti sa faceti aspirare de endometru(zgariere endometrului) in ziua 21 a ciclului dinaintea proceduri nu doare,nu costa mult si ajuta la implantare face dr Zadori.Mult succes!

Fiv
De Daniela pe 26 Ianuarie 2017

Mutumesc fetelor pt încurajări.cu siguranța n am sa uit vreodată ziua de azi...mi s au transferat 2 embrioni,am sperat ca macar unul sa mi dea Bunul D-zeu.cel de al 3 care am sperat ca mi vor congela nu s a dezv bine...ii promisesem lui D zeu ca ma voi întoarce dupa el...dar pribabil El are planuri cu mine...ca idee,nici eu si nici sotul meu nu am avut probleme(infertilitate inexplicabila).am facut tot felul de analize inclusiv cele genetice,de cromozomi -amindoi,de endometrioza,glicemie provocată,trombofilie,laparoscopie,situl a facut si cea de ADN fragmentat din sperma...+cea mai mare doza de optimism care am avut o in viata mea...nu vreau sa descurajez pe nimeni...toti cei de la clinica niste oameni extraordinari,sincer nu ma asteptam,obișnuita fiind cu nesimtirea Dr romani,si credeți ma ca am fost la destui.Dr Zadori este un om extraordinar cum dat iti e sa vezi,isi exercita cu pasiune munca,foarte răbdător si atent la detalii..nu Contest profesionalismul lui,a facut tot ce a fost omenește posibil,la fel si asistentele,la fel si translatorul(Tibor Kovacs)....eu am plecat f bine de acolo..dupa transfer Dr mi a facut o eco si mi a aratat cum mi a plantat embrionii ....acum am ramas doar cu poza lor ca amintire...sper ca Bunul Dzeu sa ma întărească...

Pt Daniela
De Cristina pe 26 Ianuarie 2017

Buna Daniela.Imi pare nespus de rău sa aud așa vesti.Stiu ca este greu dar totuși lumea nu se sfârșește din cauza eșecului .Fii puternica și nu renunța la visul tău de a deveni mămica.Indiferent de frustrarea pe care o simți acum ,Dumnezeu are grija de fiecare in parte.Daniela nu îți pierde speranța(eu am reușit după 15 ani de incercari).

Pt Mihaela
De Tunde pe 26 Ianuarie 2017

O sa-ti zica in momentul in care te duci in luna de dinainte de procedura ( intre ziua 10-14) daca nu intreaba-l. S-ar putea sa te cheme in ziua 2 sau in ziua 5 ( eu asa m-am prezentat pt ca asa mi-a spus ). Intre timp mi-am facut singura injectiile dupa indicatiile dr-ului.

Pt Tunde
De Mihaela pe 26 Ianuarie 2017

Mulțumesc pentru răspuns. Dacă urmez protocolul lung de exemplu, dacă m-a chemat cu o luna înainte între zilele 10-14, în luna cu procedura Fiv tot asa trebuie sa mergi din ziua a 2 a ciclului? Sunt curioasa pentru stau departe de Szeghed și sa vad dacă reușesc sa ma plimb din 2 în 2 zile în luna respectiva. Mulțumesc.

Pt Ramona
De Tunde pe 26 Ianuarie 2017

Scuze ca ma bag in discutia voastra dar eu as face analizele de trombofilie ( Factor V leiden, factor II , MTHFR si Pai-1) pentru ca mai apoi sa nu-mi para rau ca nu le-am facut. Costa in jur de 500 lei. Intradevar ca da dr aspirin cardio (aspenter) dar in caz de trombofilie dupa punctie trebuie injectii cu clexan. Eu daca stiam de analizele acestea ca tb facute le-as fi facut de la inceput. Este oricum decizia ta. Multa bafta!
Daniela imi pare rau dar sa nu te dai batuta. Stiu ca este greu, am trecut si eu prin doua nereusite dar minuni exista.

Pt Daniela
De Ramona pe 26 Ianuarie 2017

Buna Daniela, imi pare rau de nereusita ta, ai pierdut o batalie dar nu razboiul. Ai pus ceva si la congelat?? Ai facut analizele uzuale sau si ceva in plus?? Eu as face ceva analize de tromobofilii dar doctorul a zis ca oricum imi da aspenter..nu stiu ce sa fac mi-e teama de un esec ...cu toate ca nu avem probleme majore, sau cel putin nu au fost identificate....

Pt Cristina
De Daniela pe 26 Ianuarie 2017

Mersi Cristina pt încurajare,dar ieri au facut bhcg si a iesit negativ...mi se pare ca visez,ca nu e rezultatul meu...pe 12 ian am facut embriotransferul si pe 25 testul.am facut tot ce a zis Dl doctor cu strictețe am respectat orele...si totusi de ce?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.