• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Crina pe 24 Martie 2017

Multumesc Ana sper sa fie totul bine, la toata lumea.Deci tu o sa ai un baietel sa fie sanatos si mamica .Te simti bine mai ai greturi?.Eu sunt in cautarea unui ginec ,si m-am programat la hematolog.Doamne ajutane.

Pt Crina
De Ana89 pe 24 Martie 2017

Felicitări Crina,ma bucur foarte mult! Sarcina usoara pana la termen!
Noi am fost ieri la eco, totul e in regula, avem 18 saptamani si este băiețel!
Valentina, te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Doamne ajuta tuturor!
Va pup!

Fiv
De Crina pe 24 Martie 2017

Buna Ana am beta pozitiv.

fiv
De Ramona pe 23 Martie 2017

Buna fetele. Eva eu merg singura acolo..vii de pe autostrada Nadlac da? Inainte de szeged treci Tisa , apoi la a 2 a iesire SANDORFALVA ( este indicator) iesi de pe autostrada , dai intr-un drum normal, faci stanga si de acolo mergi numai inainte , treci un sens giratoriu mic, apoi cateva semafoare ( vreo 4-5) si pe partea stanga este clinica ..te rog sa deschizi o harta si sa urmaresti traseul pe care ti l--am zis.....eu cred ca e cel mai scurt drum...problema va fi cand te trimite la farmacie, e putin incurcat dar o sa ti dea harta ...
Catalina eu sunt in plina procedura acolo, totul e bine, insa pretul difera de la caz la caz, depinde de probl pe care le aveti voi...la prima consultatie o sa ti dea si lista cu preturi...in jur de 1500 euro FIV+500 euro ICSI....iar tratamentul difera f mult... analizele le poti face in tara...poti sa i scri un mail la dl dr si iti va da lista cu analizele necesare si vezi cat de costa aici...Bafta fetelor!!

Preț total FIV
De Cătălina pe 22 Martie 2017

Bună,ma puteti ajuta cu un preț total pentru un FIV la Kaali? Cu tot cu analizele și medicația necesara? Dr. Zadori este disponibil și la Szeged? Voi aveți o părere buna despre aceasta clinica? Mulțumesc

Fiv
De Eva pe 22 Martie 2017

Eva sunt mai am o problema nu am analizele hormonale din ziua 2 ca mia INTARZIAT ciclu 2 sapt si nu am avut cum sa if fac😦😦oare e problema ft mare?sunt constients ca acele analize sunt ft importante dar eu de la stres mai am intarzieri de genu.Luna trecuta am zis ca nu le fac ca sa fie revenge dar ghinion....In cazul in care imi vine ciclu nici consultatie nu imi poate face....😢😢😢.Ce parere aveti?

Fiv
De Eva pe 22 Martie 2017

Buna fetele in 28 marti am prima programare am mari emotii si un pic de teama😯.Imi puteti spune drumul cel mai bun pt.a ajunge la clinica?nu cunosc SZeged delok...😕Va pup multa sanatate va doresc si bafta!!!

Pt Valentina
De Ana89 pe 21 Martie 2017

Valentina, eu nu pot spune ca am avut vreun simptom înainte de beta, ma simțeam ca înainte de menstra, la fel a fost si cand am avut beta negativ, si acum la sarcina naturala, abia dupa 6 săptămâni au apărut greturile, asa ca eu zic sa nu te iei duoa semne si mai ales sa nu te stresezi daca nu simti nimic pt ca este prea repede. Daca nu ai rabdare pana cand ti-a recomandat dr sa faci beta, poti sa faci una prin z7-8 daca ai transferat blastociti. Eu am făcut prima beta in z7 si s-a văzut, la fel au mai făcut multe fete care scriu pe celelalte forumuri, daca e sa fie sigur se vede ceva. Baftă!
Crina, te asteptam maine cu vesti bune. Doamne ajuta!

Pentru Ana89
De Valentina pe 21 Martie 2017

Buna,
Eu am facut vineri transferul. Sunt bine,n-am niciun simptom...sper sa fie bine pana la capat:)! Voiam sa te intreb,tu ai avut vreun simptom pana la testul beta? Pentru fetele cu beta pozitiv,ati avut sau nu vreun simptom de sarcina pana la testul beta? Multumesc frumos

fiv Budapesta
De Anemona pe 20 Martie 2017

Buna fetelor! A facut cineva biopsie testiculara cu Dr Gyorgy Pall din Budapesta? Mi s-a parut dl doctor putin dur fara prea multe explicatii..Urmeaza dupa biopsie sa vedem care sunt sansele de a avea in Bebe prin vitro. Ati avut parte de o asemenea procedura ICSI? Avem mici rezerve in ceea Ce prevede biopsia testiculara din cauza atitudinii dlui Dr androlog care deși pare amuzant ne-a trezit întrebări mai ales ca a zis ca plătim pt intervenție și dacă vrem separat și lui in semn de recunoștință

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.