• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt lori
De Daniela pe 30 Martie 2017

+36 30 384 6397 dna Gyongy este translatoare la clinica te poate ajuta cu programare si cazare!

Fiv
De Lori pe 29 Martie 2017

Eva te rog poti sa lasi o adresa de fb sa vb mai multe multumesc

Fiv
De Lori pe 29 Martie 2017

Buna fetelor un nr de telefon ptr rezervare se vb romaneste multumesc

Fiv
De Eva pe 29 Martie 2017

Ceau fetele am fost ieri la Dr.Zadori am optat pt inseminare artificiala.doare?cum se recolteaza de la barbat?Mi a zis in ziua 7 sa merg la eco.oare atunci imi face programare la eco?inseminarea costa 80000 de forinti?Asa am dedus eu de of lista de preturi.Va rog care ati facut inseminare sa imi povestiti un pic cum a fost va pup sanatate va doresc!!!😘😘😘

Pt catalina
De Crina pe 27 Martie 2017

j mic.O sa ti raspunda dar e foarte solicitat.

FIV
De Catalina pe 27 Martie 2017

Este cu J mare? Nu pot trimite la aceasta adresa ci la cea cu j mic (jzadori@gmail.com). Poate voi primi raspuns la un moment dat. Merci

Pt catalina
De Crina pe 27 Martie 2017

Jzadori@gmail.com aceasta e adresa de mail .nu stiu de unde ai adresele alea dar nu e buna nici una.nu avea cum sa raspunda.

FIV
De Catalina pe 27 Martie 2017

Buna Ramona,

Iti multumesc mult pentru informatii. Am incercat sa ii scriu domnului Dr. Zadori pe 2 adrese de email: zadori@denovo.hu, jzadori@gmail.com si pe zadori@www.denovo.hu. Din pacate nici una nu este functionala si nu pot da de dansul. Am scris une email in engleza cu toate analizele atasate de vreo saptamana insa nu am primit nici un raspuns deoarece nu cred ca a primit email-ul pe niciuna din adrese. Aveti ceva date de contact actuale ale domnului Dr? Email m-ar interesa tare mult. Merci

Pt Crina
De Ana89 pe 24 Martie 2017

Crina, dimineața mai imi e greata foarte putin, dar de duminică nu am mai vomitat deloc. De o saptamana am inceput sa ii simt si miscarile, e un sentiment extraordinar!
Baftă sa gasesti un ginecolog bun!

Fiv
De Crina pe 24 Martie 2017

Am uitat ceva :astep pe Valentina cu beta pozitiv si cat mai curand pe Andrada si Flory sa aiba reusite si ele.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.