• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Valentina
De Ana89 pe 03 Aprilie 2017

Valentina imi pare foarte rau pt nereusita ta. Si eu am facut nk, denumirea exacta e "imunofenotipare limfocitara-profil de bază", la bioclinica e in jur de 320 lei parca si nu ai nevoie de trimitere de la medic.
Nk-urile din uter din cate am inteles nu prea le ia nimeni in seama pt ca oscilează de la o luna la alta.

Kaali
De Ioana pe 03 Aprilie 2017

Bună fetelor am și eu o nelămurire eu mi_am făcut analiza la 10 zile după et dar a ieșit negativ dar ciclu menstrual nu a apărut acum vreau sa o repet din nou! Care dintre voi mă poate lămuri

Pentru Daniela
De Valentina pe 02 Aprilie 2017

Buna,
Nu,nu am facut respectiva analiza,am citit doar pe un forum de ea! Nu stiu exact ce este si interpretarea ei! Imi poti da mai multe detalii? O pot face fara recomandare de la gineco sau pot lua de la medicul de fam trimitere? Cum se poate remedia,daca as avea imunitate? Se poate face tratament in vreun fel? Multumesc frumos!

Pt Valentina
De Daniela pe 02 Aprilie 2017

Valentina imi pare sincer rau de nereusita,posibil prob de implantare sa fie din cauza imunitati ai facut analiza nk din sange si din uter? Ai endometrioza la fel ca mine,endometrioza este o boala a imunitati urmeaza sa fac si eu aceste analize.

Fiv
De Ioana87 pe 02 Aprilie 2017

Bună fetelor,
Ași avea rugămintea sa-mi spuneti dacă a fost vreuna dintre voi la dr Szolosi Dalma și dacă ați avut rezultate bune cu ea.

FIV la Szeged
De Valentina pe 02 Aprilie 2017

Buna,fetelor! Din pacate,eu nu am reusit nici de data asta,testul este negativ!Nu s-a prins,a fost doar o tentativa! Am probleme de implantare. Dupa rezultat,am fost la hematolog,care mi-a zis ca mutatiile pe care le am nu pun probleme si ca nu este niciuna din ele responsabila cu implantarea. Mi-a zis ca pot considera ca nu am deloc trombofilie si ca ramane problema la nivel de mucoasa uterina,problema de uter!!As vrea sa merg la vara la Sovata,sa incerc tratament cu namol si apa sarata! A mai fost cineva acolo si a reusit sa ramana insarcinata dupa aceste tratamente? Multumesc frumos!!

pt brandusa
De Daniela pe 01 Aprilie 2017

Buna Brandusa.Felicitari!La ce dr ai fost...dr ZADORI....la ce te referi cand zici ca v ati pregatit corpul...vitamine...ce anume...ms

Fiv
De Eva pe 01 Aprilie 2017

Ceau Lori adresa mea de fb.e Fodor Eva sunt din Arad si as vrea sa vb.cu tine!Va pup va doresc multa sanatate si bafta!!!

Fiv
De Lori pe 30 Martie 2017

Multumesc Daniela

Fiv la Szeged
De Brindusa pe 30 Martie 2017

Noi am reusit din prima la 41 de ani eu si 45 sotul dar cred ca a contat si faptul ca am pregatit foarte bine corpul pentru ce urma.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.