• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Programare clinica, tranzlator
De OANA pe 10 Aprilie 2017

Bună.Tocmai ne-am întors de la Szeged. Am fost sa facem primul control pentru a urma procedura de inseminare artificiala. Totul a fost aranjat de dl Tibor Kovacs, programare, însoțire la clinica, etc. Recomand cu încredere, este foarte drăguț.

pentru Daniela
De Brindusa pe 05 Aprilie 2017

Am fost la Maria Krisan. Am pregatit in sensul ca am luat timp de cateva luni bune inainte coq10, vitaminaD, ulei de krill, folat + dieta bogata in proteine.

Fiv
De Lori pe 05 Aprilie 2017

Multumes Daniela

Lori
De Daniela pe 05 Aprilie 2017

Buna Lori,doamna Edit Ballai este asistenta in spitalul de ginecologie din Szeged (nu ude se face fiv)dar vine si ca translatoare la clinica Kalli nu am nr de tel o gasesti pe facebook este f draguta!

Fiv
De Lori pe 04 Aprilie 2017

Buna fetelor stie careva daca este vreo asistenta romanca la szeged un nr de tel si cum o cheama mersi

Pentru Valentina
De Ioana pe 04 Aprilie 2017

Bună Valentina îmi pare rău pentru tine dar nu îți pierde speranța ! La cate zile ti_a venit cm după embriotransfer?

Pt Valentina
De Ana89 pe 03 Aprilie 2017

Valentina, eu nu le-am făcut la indrumarea vreunui medic ci la indrumarea fetelor de pe forum (clubul babelor fiv-oase). Mi-au ieșit 17% pt fiv am înțeles ca ar trebui sa fie maxim 12%, asa ca am mers cu rezultatele la hematolog si am primit medrol 16 mg/zi. La fiv nu am luat nici un tratament, doar lutinus, iar beta a fost negativ, la fet am am avut acid folic, femibion1, lutinus, medrol si clexane si am avut implantare, dar din pacate bucuria a durat doar o săptămână, iar dupa 3 luni a apărut minunea pe cale naturala. Nu pot sa spun ce anume a ajutat.
Eu sunt din Arad si am facut fiv la Polisano Sibiu, in decembrie ma pregateam de fiv2 la Szeged, chiar obtinusem programarea si incepusem deja sa fac analizele când am descoperit minunea.

Pentru Ana89
De Valentina pe 03 Aprilie 2017

Buna,
Tu ai luat ceva tratament pentru nk-uri sau ti-au iesit ok? Tu le-ai facut la recomandarea vreunui medic sau pentru ca ai vrut tu? Esti din Buc si daca da,cum il cheama pe medicul tau gineco? Multumesc frumos!

Fiv si endometrioza
De Monica pe 03 Aprilie 2017

Fetelor mai am o intrebare. Daca printre voi exista si fete care au endometrioza, ce parere aveti, oare cat de mult influenteaza endometrioza un fiv? Am 28 ani si un chist de 1,3 cm pe ovar...va multumesc si bafta!

Fiv
De Monica pe 03 Aprilie 2017

Buna fetelor! Am o intrebare, pt cele care ati urmat o procedura FIV la Szeged. Urmeaza sa incep si eu luna viitoare demersurile pt procedura si as vrea sa imi fac rezervarea pt cazare la Szeged, dar nu stiu din ce zi a ciclului menstrual e nevoie sa fiu acolo? din ziua a 5 a sau din ziua 2? Va multumesc si bafta tuturor!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.