• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt AnaMaria
De Daniela pe 13 Aprilie 2017

Ana-Maria inainte sa faci fiv trebuie sa rezolvi problema trompelor lichidu omoara embrionu si nu vei reusi trebuiesc scoase trompele.

Adresa de e-mail
De Ana-Maria pe 12 Aprilie 2017

Delia scuze,am gresit adresa de e-mail anytta1985@yahoo.com

Adresa de e-mail
De Ana-Maria pe 12 Aprilie 2017

multumesc mult de tot Delia,adresa mea de e-mail este anytta1985@yahoo.com. Speriata sunt deoarece am fost diagosticata dcu hidrosalpinx (ambele trompe infundate cu lichid)si sper sa se poata facr Fiv.

Fiv
De Delia pe 12 Aprilie 2017

Asistenta îți va da o lista cu costurile ptr procedura Fiv.Daca dorești lasă-mi adresa de mail și îți trimit lista care o am și eu primită de la asistenta.

Fiv
De Delia pe 12 Aprilie 2017

Buna Ana Maria! Nu este o procedura grea și nu trebuie sa îți fie frica,medicul Zadori este un om extraordinar,iar traducătorul te ajuta mult dacă nu știi limba maghiara.Daca mergi ptr prima oară este bine sa suni înainte ptr mai multe detalii,se poate sa îți spună sa faci o serie de analize înainte sa mergi și pe urma te programează.Tratamentul diferă in funcție de organismul fiecărui persoane.Iti doresc multă bafta!!

Costuri fiv
De Ana-Maria pe 12 Aprilie 2017

Buna,va rog frumos imi puteti spune si mie care ar fi costutile si cum de procedeaza pentru ptimul fiv,cu cat timp inainte trebuie facuta programarea?Sunt atat de speriata...nu stiu incotro sa o apuc.Va multumesc frumos

Ana
De Delia pe 12 Aprilie 2017

Ana as prefera sa nu las date personale pe site,cu mare drag in mail putem face schimb de nr de telefon...😉

Ana
De Delia pe 12 Aprilie 2017

Cu drag îți las adresa de mail și ne auzim...oanadelya@yahoo.com

Fiv
De Ana pe 12 Aprilie 2017

Delia poti sa dai un un nr de tel sau o adresa de fb sa vb mai multe mersi

Fiv
De Delia pe 12 Aprilie 2017

Dacă aveți nevoie de asistenta traducătoare ptr fiv la Szeged va recomand pe d'na Mirela Novaki,care este o drăguța și va ajuta pe parcursul tratamentului.Tlf : 00 36 30 521 0846.
Va recomand cu încredere.
Eu am aflu aici zilelea astea ptr. procedura de fiv,sper sa ajute bunul Dumnezeu sa fie bine.🙏🏻

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.