• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt catalina
De Andreea pe 21 Aprilie 2017

din pacate nu poti platii decat in forinti la ei,nu accepta euro nici la clinica,nici la farmacia de unde iti vei lua tratamentul.Dar daca vei platii peste tot cu cardul,probabil ca iti fac ei o paritate din euro in forinti,dar asa vei platii un pic mai mult decat daca ai schimba!

Catalina
De Delia pe 20 Aprilie 2017

Buna Cătălina,se poate plăti cu cardul la clinica.

Ptr. Ramona
De Delia pe 20 Aprilie 2017

Adresa mea de email este oanadelya@yahoo.com

Lista de prețuri Szeged
De Corina pe 19 Aprilie 2017

Buna ziua tuturor. As avea si eu nevoie de o lista de prețuri mai actuala de la Szeged, am auzit ca au crescut prețurile, urmează sa merg luna viitoare si am doar o lista de acum un an. Adresa mea de email este coni252@yahoo.com. Mulțumesc

Pentru Delia
De RAMONA pe 19 Aprilie 2017

Delia , te rog imi poti trimite adresa ta de email ???? Multumesc frumos .

FIV
De Catalina pe 19 Aprilie 2017

Delia, imi trimiti si mie te rog lista de preturi pentru FIV pe email catalina_szafian@yahoo.com? Multumesc. In plus, imi poti spune te rog daca pot plati cu cardul sau in euro, ca nu as vrea sa schimb in forinti. Merci

Fiv
De Ana-Maria pe 13 Aprilie 2017

Delia,mi sa spus ca exista posibilitatea clamparii trompeleor,am sa merg la Dr.Zadori sa vad ce spune si dansul .Sansele sunt mai mari daca as face salpingectomie insa nu stiu ce sa fac....sunt asa confuza. Cu siguranta dr
Zadori ma va indruma spre decizia corecta.

Daniela
De Delia pe 13 Aprilie 2017

Nu te contrazic,problemele difera la toată lumea și de-asta este bine sa se consulte un medic!

Delia
De Daniela pe 13 Aprilie 2017

E adevarat se poate face fiv cu trompe nepermeabile dar nu cu lichid(hidrosalpinx) lichidu omoara embrionu se poate indeparta lichidu dar exzista riscu sa se faca din nou lichid mai bine scoti trompele este un sfat si stiu despre ce vorbesc!

Fiv
De Delia pe 13 Aprilie 2017

Din câte știu de la asistenta Dr Zadori se face fiv și cu trompele nepermeabile,cel mai bine este sa te consulți cu medicul înainte de toate procedurile și îți va spune exact ce sa faci.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.