• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Daniela
De Angela pe 24 Aprilie 2017

Sunt la primul Fiv, nu a mai facut nici inseminari nici un fel de stimulare.Am 34 ani mi s-a dat Lindinette 1 luna. Si eu am avut probleme cu stimularea, am avut doar 2 ovocite, si mi s-au implantat ambele.In ziua 4 am facut transferul, fara haching doar" glue".
Daniela,eu zic sa ai incredere, am cunoscut o fata cu care am fost impreuna si la punctie si transfer, a ramas si ea tot cu 2 ovocite, era la al doilea FIV tot la Dr Zadori si este si ea gravida.
Nu cred ca este un motiv anume pt nereusita, la al doilea FIV o sa iti schimbe probabil ceva, tratamentul sau poate iti da sa faci analize in plus.Dupa transfer doctorul mi-a spus sa stau in pat doar 30 din timp, sa fiu ca la sanatoriu si cel mai mportant sa fiu relaxata.
Multumesc pt urari.
Poti sa imi scrii si pe e-mail daca mai ai intrebari.

Pt Ilona
De Angela pe 24 Aprilie 2017

Am facut ecografie la sani, era in lista de analize. Am inteles ca mamografia se face peste 40 ani sau daca asa recomanda medicul.Eu am 34 ani. Adresa mea de e-mail
angela.kiss83@yahoo.com

PT ANGELA
De Daniela pe 24 Aprilie 2017

Angela tie ti s a facut ET cu blastocit in a 5 a zi?Ai facut si hatching?as vrea sa te mai intreb ,daca nu sunt indiscreta. daca esti la primul fiv....

pt angela
De Daniela pe 24 Aprilie 2017

Angela as vrea sa te intreb cati ani ai si ce anticonceptionale ti s au dat.In luna ianuarie am facut si eu o procedura fiv la dl dr Zadori, care s a dovedit a fi nereusita.Acum ma pregatesc pt a doua,dar am mari emotii.Mi s au recoltat 6 ovocite, 3 au fecundat si 2 mi s au plantat,dar rezultatul a fost negativ.Nu mi explic cauza,si dr Zadori se astepta sa fie pozitiv, totul a decurs foarte bine la noi.Sotul a avut spermograma normala,iar la mine totul a decurs conform planului.......Eu m am gandit ca poate din cauza frigului.....dupa embriotransfer,care a fost vinerea,a doua zi am plecat acasa,iar miercurea urmatoare eram deja la serviciu,adica la 5 zile de la ET. SARCINA USOARA.....MS anticipat de raspuns....

Angela
De Ilona pe 24 Aprilie 2017

Angela,as vrea sa te intreb daca e obligatorie mamografia...merg in 9 mai la Szeged...si spermograma avem ,fara bacteriologic...multumesc pt ajutorul tau!Dumnezeu sa faca minuni😇

Angela
De Ilona pe 24 Aprilie 2017

Angela,as vrea sa vorbesc cu tine. ...daca poti sa imi dai adresa e-mail..multumesc frumos😚

FIV
De Angela pe 23 Aprilie 2017

Buna fetelor! Tocmai am incheiat procesul de fiv la Szeged si vroiam sa impartasesc experienta mea, deorece si pe mine m-au ajutat parerile de aici.
Pe data de 09.02.2017 am avut prima consultatie la Dr Zadori , urmand ca dupa 1 luna sa iau anticonceptionale,iar din 27.03 am inceput tratamentul hormonal , am avut 3 consultatii de monitorizare, urmand ca in 07.04 sa am punctia si in 11.04 transferul de embrioni. Aprox 2 saptamani a durat decand am inceput tratamentul.
Costul total a fost de aprox 2600 eur, 2100 (FIv,Ics ,consultatie,eco, spermograma) si 500 eur tratamentul.Traducator nu am avut, sotul meu vb maghiara, dar doctorul a vorbit cu mine in engleza.Daca stiti engleza, eu zic ca nu aveti nevoie de translator, asistentele inteleg, unele chiar vorbesc engleza, eu am fost si singura la monitorizari si m-am inteles cu ele.
Parerea mea este sa va "cautati" bine si sa stiti exact problema cand ajungeti acolo, la noi problema a fost la sotul meu,nr mic spermatozoizi, cu toate astea eu am facut toate investigatiile posibile inclusiv histerosalpingografie, analize trombofilie.La prima consultatie la Dr Zadori eu aveam toate analizele, nu doar cele care erau necesare la prima intalnire(lista pe blog FIv Kaali, ii actualizata) si dupa nu a mai trebuit nici o analizaa suplimentara.Tratamentul hormonal a fost "soft"( 2 Gonal de 450 si Gynapeptyl ).Organismul meu a reactionat bine la inceput dupa care a stagnat si la punctie aveam doar 3 folicului si am ramas cu 2 ovule care din fericire s-au fecundat, s-au dezvoltat foarte bine si au fost transferati ambii embrioni. Va dati seama ce emotii am avut cand mi s-a zis ca este posibil sa nu fac nici punctia, avabd in vedere ca am avut 3 foliculi si dupa ma rugam ca cele 2 ovule sa se fecundeze.Ideea este sa aveti incredere in doctor, este intradevar foarte multa lume si se asteapta foarte mult dar odata ajunsi ii clar ca nu aveam alta varianta asa ca rabdare si incredere ca va fi bine.Si acum sa va zic si finalul: Beta Hcg pozitiv maine urmeaza sa fac din nou, ca sa vedem evolutia.Am incercat sa sintetizez, daca mai aveti intrebari, va raspund cu drag.

pt Ale si Stan Ana Maria
De Andreea pe 23 Aprilie 2017

Buna fetelor,Ale...din pacate nu stii sigur cat vei sta,depinde cat de bine va reactiona corpul la tratament,poti sta 2 saptamani cel putin si 4 saptamani cel mult.Eu prima oara am stat 3 saptamani ,a doua oara 2 saptamani si erau fete care faceau 4 saptamani in ziua transferului.Stan Ana Maria...cand vrei sa faci fiv,trompele nu mai au importanta pt ca ovulele nu trebuie sa mai parcurga acel drum pana la uter...eu de exemplu am trompe prea subtiri si ovulele nu pot trece prin ele,ca le ai sau nu le ai,daca nu sunt bune le ai doar anatomic,oricum nu poti face nimic cu ele.Am cunoscut fete acolo care aveau tot felul de probleme nasoale si au reusit sa ramana,nu cred ca este imposibil.Conteaza mult calitatea ovulelor.Eu in curand merg din nou la control si atunci voi stii pe cand urmatorul fiv.Bafta multa fetelor sa reusiti sa va impliniti dorinta de a avea un bebic! :D

Salpingectomie bilaterala
De Stan Ana Maria pe 22 Aprilie 2017

Buna fetelor ! Am 24 de ani si in septembrie 2016 am ramas fara ambele trompe uterine, datorat hidrosalpinxului bilateral...ideea este ca nici acum nu stiu din ce cauza s-a intamplat acumularea acestului lichid, avand in vedere ca totii anticorpii pentru Chlamydia au iesit negativi. In concluzie, singura mea solutie pentru a avea un bebe cu sotul meu (maritata din iunie 2016) este sa facem FIV....sunt tare dezamagita...mai ales ca la varsta asta sa nu mai pot avea copii pe cale naturala...nici nu stiu exact ce vreau de la voi fetelor, un sfat, un gand bun, daca stiti pe cineva cu ambele trompe extirpate careia i-a reusit FIV-ul..
In toamna ne gandeam sa incepem cu procedura FIV..pana atunci mai culeg informatii de la voi, ca citesc aceste forumuri zi de zi..
Multumec pentru atentia acordata !! 😘

Fiv
De Ale pe 22 Aprilie 2017

Buna fetelor! Stiti cumva cate zile se sta pana termini toata procedura?..
Cele care ati mai facut fiv anterior si esuat si ati apelat aici vi s-a mai dat inainte de procedura cu o luna sa luati anticonceptionalele?
Delia te rog frumos pot primi si eu lista de preturi? ( aleraotilia@yahoo.com )
Multumesc fetelor!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.