• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Anamaria
De Daniela pe 29 Aprilie 2017

Anamaria in ce farmacie ai gasit Gonal f?

Pt Ana
De Daniela pe 29 Aprilie 2017

Infoematii desprw clinica,cazare,traducere gasesti pe Fivlaszeged.ro Dna Gyongy!

Pt Anamaria
De Angela pe 28 Aprilie 2017

Ii mai iefin la noi, am observat si eu tot asa dupa ce am cumparat de la ei.
In Ungaria costa 50.000 Huf.

costuri tratament stimulare
De Anamaria pe 28 Aprilie 2017

Buna fetelor, am si eu o intrebare, e posibil ca tratamentul pt stimulare sa fie mai scump in Ungaria? Va intreb lucrul acesta deoarece am cumparat Gonal f de 450 cu aprox. 750 lei , iar in Romania am gasit cu 585 lei. Am tot gasit postari referitoare la costul tratamentului, ca fiind mai redus in Ungaria , iar acum nu mai inteleg nimic.

Buna fetelor
De Ana pe 27 Aprilie 2017

Ma duc si eu la Szeged si as avea nevoie de o cazare daca puteti si stiti un nr de tel sau o adresa ,multumesc

pt Alina
De Andreea pe 25 Aprilie 2017

Analiza bacteorologica la barbati consta in aceleasi ca la femei (de ex.Clamydia trachomatis....)poate fi verificata din urina sau spermocultura.

Pt Andreea
De Alina pe 25 Aprilie 2017

In ce consta analiza bactereologica la barbati?

FIV
De Angela pe 25 Aprilie 2017

fivlaszegedkaali.blogspot.ro/2013/07/institul-kaali-analize-ce-trebuie.html?m=1

Eu de aici am luat lista inainte de prima consultatie si nu au mai cerut nici o analiza in plus doar spermograma sotului au refacut-o.
Cand suni pt a te programa oricum trimit pe e-mail lista cu analize necesare.

Angela si Andreea
De Ilona pe 24 Aprilie 2017

Multumesc!!

FIV
De Andreea pe 24 Aprilie 2017

Toate analizele din lista sunt obligatorii si au un termen de valabilitate,cel ptin 6 luni,cel mult un an in momentul procedurii de fiv.Mamografia trebuie facuta obligatoriu,indiferent de varsta,pentru femeile de peste 40 de ani se face in plus sonografia la sani.Se cere obligatoriu si bacteorologicul la sot.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.