• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Ramona pe 05 Mai 2017

Mai sint fete trecute de 40 de ani care au intalnit problema virstei

Fiv
De Ramona pe 05 Mai 2017

Amh tsh fsh sunt foarte bune. Am fost la sibiu la ultimul fiv si mi sa zis ca din cauza virstei inaintatw s ar putea sa nu raman insarcinata. Poate m.am nascut sa nu fiu mama. Ne gandim daca nu reusim nici acum sa infiem o fetita.

Pt Ramona
De Alina pe 04 Mai 2017

Ramona care au fost cauzele esecurilor?Cat ai amh?tsh?fsh?Spermograma este ok?

Un vis
De Ramona pe 04 Mai 2017

Buna. Sint noua pe acest forum. Eu si sotul ne dorim mult un bebe dar din pacate, este mai greu. Varsta cred ca este o problema, am 44 de ani sotul 45. Menstruatie este regulata, in Rominia analizele au iesit bune, am deja 4 fiv nereusite. Credeti ca sunt sanse de reusota la Szeged?

Fiv Szeged
De Ramona pe 04 Mai 2017

Buna fetelor. Eu ma numar printre norocoasele care au reusit la FIV1. Ieri i am
auzit inimioara la bebe, e o emotie ce nu poate fi descrisa in cuvinte.
Ioana eu am mers pe protocol scurt , prima zi a cm o seringa de gonalpeptyl, iar din a 2 a zi a cm 100ui gonal f si o seringa de gonalpeptyl=pana in ziua a 5 cm, cand am facut eco si mi-a micosrat doza la 87.5, ui gonal f si jumate seringa gonalpeptyl-pana in ziua a 9 cm..apoi declasanre cu ovitrelle dupa are punctia. Eu am transferat embrioni e ziua a 3 de ff buna calitate, si s-a prins unul. Va doresc multa bafta, sa mergeti cu muulta credinta in inima, sa va lasati pe mainile d-lui doctor si sa aveti rabdare. Succesc!

Bună fetelor
De Ioana pe 03 Mai 2017

Bună fetelor care dintre voi sunteți la al doilea fiv ? Eu in 11 mai incep al doilea fiv ! Știți cumva in ce consta protocolul scurt fiv sau medicamentația că atare?

pt Daniela
De Anamaria pe 02 Mai 2017

Buna Daniela, ce explicatie ai primit pt nereusita, sau ce crezi ca nu a fost ok de nu a reusit procedura?

pt Anamaria
De Daniela pe 02 Mai 2017

Mersi Anamaria....stiu farmacia din Szeged la care se trimit pacientele, eu am mai facut un vitro la dumnealui in ianuarie.Eram curiosa daca in Romania le gasim pe toate si daca sunt mai ieftine.Angela zicea ca le a gasit mai ieftine la noi ,de asta am intrebat......eu am gasit in Craiova Gonal f 450 cu 735 ron.,iar gonapeptyl este 62 seringa,iar in Szeged am luat 7seringi cu 250.......

pt Daniela
De Anamaria pe 29 Aprilie 2017

In Romania am gasit in Bucuresti, la Farmacia Tei

pt Daniela
De Anamaria pe 29 Aprilie 2017

La Kabay Patica, dl doctor ne-a trimis acolo pt tot ce a insemnat vitamine si tratament de stimulare. E la 5 min de clinica. Daca te pot ajuta cu alte informatii ....

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.