• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt. Consuela
De Lavinia pe 12 Mai 2017

Daca exista vreo infecție la oricare dintre voi, aceasta trebuie tratata inainte de a incepe procedura. Si apoi refacute analizele....

PENTRU IOANA
De Consuela pe 12 Mai 2017

MULTUMESC MULT IOANA ,AM PROGRAMARE PE 19 IULIE, EU SUNT IN LONDRA.....NU STIAM EXACT CAT DUREAZA. ANALIZELE .AS VREA SA PLEC DIN LONDRA PE 1 IULIE SI NU STIU DACA MA INCADREZ.TU CE PARERE AI???MERSI MULT PT RASPUNS

Pt Ana
De Daniela pe 12 Mai 2017

Buna din aeroport ai transfer cu pegazus www.pegazustranszfer.hu MULT SUCCES

Pentru Consuela
De Ioana pe 12 Mai 2017

Bună Consuela toate analizele necesare înainte de fiv durează în jur de două trei săptămâni! Eu le-am făcut în România și m-am dus cu dosarul gata întocmit la ei!

Fiv
De Consuela pe 11 Mai 2017

Buna fetelor ,stie cineva cat timp dureaza analizele inainte de fiv??Va rog mult sa imi lasa ti un mes.Multumesc

transport
De PT ANA pe 11 Mai 2017

Eu cand am fost in Szeged am vazut n parcare la TESCO autocare care mergeau la Budapesta la aeroport. Eventual cauta pe net transfer Szeged - Budapesta aeroport. NU am retinut numele companiei nefiind interesata dar cu siguranta este.

Buna fetelor
De Ana pe 11 Mai 2017

Buna fetelor eu am programare la sfarsitu lui mai, si vrau sa va antreb daca stie cineva o firm de transport de la Budapest la Szeged ca eu vin la aeroport mersi

FIV
De Andreea pe 05 Mai 2017

Parerea mea este ca varsta nu prea este un factor decisiv.Eu voi merge imediat a treia oara pt fiv si am intalnit acolo fete cu asa zis varste inaintate pt o sarcina (intre 40 si 46),cea de 46 de ani a ramas si are o sarcina fara probleme si avea cva probleme (endometrioza,trombofilie si un singur ovar).Asa ca nu va impacientati din cauza varstei,cred ca cel mai important este sa aveti noroc de ovule calitative,pt ca organismul sa le accepte.Bafta si nu va pierdeti speranta.

Pentru Ramona
De Ioana pe 05 Mai 2017

Mă bucur pentru tine îți doresc sarcina ușoară și bebe sa fie sănătos să vă bucurați de el! Abia aștept și eu desi un pic am fost dezamăgită după cele întâmplate dar așa a fost să fie! Mulțumesc pentru informație la primul fiv eu am avut protocol lung și acum mi-a zis că încearcă cu unul scurt și îmi mai da și clexane pentru coagularea sângelui

pt Anamaria
De Daniela pe 05 Mai 2017

Buna Anamaria!Nu a avut nici o explicatie dl dr.Totul a decurs foarte normal,Am avut 3 embrioni si mi s au implantat 2,dar din pacate nu s a prins niciunul.Am facu fiv in ian.....m am gandit eu ca poate din cauza frigului.La 6 zile de la ET m am intors la serviciu, iar in cele 6 zile nu prea am facut miscare,imi era frica si sa merg.....cu siguranta eu am gresit undeva....acum ma pregatesc pt al doilea fiv,dar menstruatia imi intarzie si nu stiu daca ma mai incadrez pt luna iunie.Am auzit ca dl dr pleaca in concediu pe 20-21 iunie......

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.