• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Intrebare
De Corina pe 23 Mai 2017

Buna fetelor! As vrea sa va intreb pe cele care ati facut embriotransfer cu embrioni congelati, cum se procedeaza pt pregatirea pt ET? Cate zile dureaza totul? Se dau sau nu anticonceptionale pe ciclul respectiv? Am un fiv nereusit in luna mai la dr Zadori, si urmeaza in iunie ET. Sunt fete care au reusit cu embrioni congelati? Va multumesc si bafta tututor!

Pentru Daniela
De Tina pe 15 Mai 2017

Mersi pentru raspuns. As fi vrut si eu mai devreme dar asta e, ne conformam. Voi termina toate analizele pana atunci. Imi pare sincer rau pentru nereusita ta. Mult succes si tie, sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti dorina!!!

PT TINA
De DANIELA pe 15 Mai 2017

Buna Tina.Dl Dr.Zadori este in concediu din data de 20iunie si vine pe 5 sau 10 iulie.Iti zic sigur pt ca as fi vrut sa ajung la dumnealui in aceasta perioada.Pt programare iti pot da nr de tel al lui TIBOR KOVACS 0036309851088.Pe noi ne ajutat foarte mult la primul FIV.Am stat la dumnelui acasa,a mers cu noi la toate intrevederile cu dl dr.Totul a fost mult mai facil datorita dumnelui.Este foarte de treaba si iti raspunde mereu la tel.Chiar daca stii engleza este foarte important sa ai acolo o persoana de contact ca sa poti mentine legatura cu dr. Ti l recomand cu drag pe dl TIBI. SUCCES

Fiv
De Tina pe 14 Mai 2017

Buna fetele! As dori sa fac si eu o programare la dl dr.Zadori dar mai am de facut cateva analize. Poate sa-mi spuna cineva care s-a programat recent, pe ce data a ajuns cu programarile? Daniela spunea ca ar fi auzit ca dl doctor intra in concediu pe 20-21 iunie, stie careva dintre voi care a fost recent cand pleaca dl dr. in concediu ? Multumesc anticipat pentru raspuns si mult succes!!!

SALUT
De ALINA pe 14 Mai 2017

ARE CINEVA PROGRAMARE LA SZEGED PE 16 MAI ?

Pt Ioana
De Consuela pe 14 Mai 2017

Buna Ioana poti sa ma cauti tu te rog pe facebook??Te-am cautat si nu te-am gasit.Tranca Consuela sunt pe facebook. Mersi mult

Pentru Consuela
De Ioana pe 14 Mai 2017

Ok lasă mi adresa ta de Facebook și vb sau poți să mă cauți pe Facebook Crucean Ioana

Pt Ioana
De Consuela pe 13 Mai 2017

Buna Ioana sa sti ca nu prea imi permite timpu dar trebuie sa imi fac timp.Pe 19 iulie am la dr Zadore daca nu ma insel.Care dintre analize dureaza mai mult??Iti las adresa mea de facebook ,as vrea sa vb mai multe daca nu te superi.

Pentru Consuela
De Ioana pe 13 Mai 2017

Bună Consuela eu zic sa vii mai repede deoarece ai de umblat pentru analize acum tu știu cum îți permite timpul și toate analizele necesare care trebuie făcute le găsești pe site lor! Și indiferent de rezultat mergi la ei cu rezultatele și vezi ce îți zice doctorul și dacă e nevoie le refaci! La care doctor esti? Multă baftă și dacă pot să te ajut cu orice informație cu mare plăcere

Pt Lavinia
De Consuela pe 12 Mai 2017

Multumesc sa sti ca ai dreptate.O sa merg mai devreme in tara pt analize.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.