• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Crina
De Tunde pe 06 Iunie 2017

Buna si scuze de intarzierea cu care iti raspund la intrebare. Nu stiu exact pana cand am reusit sa-mi fac in burta dar dupa ce nu am mai putut am facut in lateral ( practic deasupra soldului) unde mai puteam face pliul. La recomandarea dr ginecolog care mi-a urmarit sarcina am oprit clexanul cu 2 sau 3 zile inainte de cezariana iar dupa operatie in spital mi-au facut fraxiparina de 0,6 la recomandarea medicului anestezist. Dupa ce am iesit din spital am reluat injectiile cu clexan 0,4 pana la sapt 6 dupa cezariana. Daca mai ai intrebari voi raspunde cu mare drag. Sarcina usoara si tie si celorlalte fete iar celor care nu au reusit inca nu va lasati batute, o sa vina si ziua in care o sa vi se indeplineasca visul.

clexane se compenseaza
De Anamaria pe 05 Iunie 2017

Buna fetelor, va rog sa-mi spuneti daca clexane se compenseaza.....multumesc!

inseminare reusita la Szeged
De Anca_77 pe 04 Iunie 2017

Buna fetelor,
Am reusit si noi inseminare la Szeged, sunt in saptamana 6 de sarcina 
Cand am inceput in ianuarie sa ma interesez de Szeged, m-au ajutat mult si comentariile de aici, asa c alas si povestea noastra, sa ajute viitoarele mamici 
Am primit recomandare pentru Doamna Doctor Krizsan Maria ca este foarte serioasa si cu o rata mare de success, de la cineva care reusise cu inseminare la a doua incercare, dupa mai multi ani de incercari in tara. Am primit si recomandare pentru traducatoare Gyongyi Pop 0036 30 384 6397 care ne-a ajutat si cu lista de analize necesare si cu programarile la clinica, cam intr-o saptamana de la primul telefon. Atentie ca lista de analize de pe site-ul institutului nu e actualizata, mai bine cereti actualizat cand va hotarati. La fel si tarifele se actualizeaza periodic, sa le cereti cand sunati. Noi suntem din Timisoara si am facut drumurile la Szeged dimineata si ne intorceam dupa-masa. Am mers odata din seara anterioara si am facut rezervare last minute pe Booking.com cu 20 eur/noapte/camera pensiune. Apoi am aflat si ca se poate sta la pensiunea lui Gyongyi 
In martie am avut gata toate analizele, cu problemele mele hormonale TSH si Prolactina, fara ovulatie dar cu ciclu regulat, la 39 ani. In tara mai facusem anul trecut mai multe interventii si o stimuare ovariana pentru sarcina naturala, dar fara a ramane insarcinata. Doamna doctor ne-a recomandat inseminare pentru prima incercare, asa ca am inceput tratamentul de stimulare ovulatie cu Clostylbegyt, la urmatorul ciclu. La sfarsitul tratamentului am mers la Szeged pentru eco si injectia cu Ovitrelle – le-am luat din farmacie din Szeged, am primit reteta de la doamna doctor. La sfarsitul lui aprilie am avut 2 eco si decizia de inseminare in aceeasi zi – asistentele au fost foarte amabile, doamna doctor m-a surprins cu cata caldura a facut toata procedura si cum a vorbit, incat m-am relaxat si a trecut totul foarte placut. Eu inteleg si vorbesc putin ungureste si au fost foarte atente sa repete indicatiile pana inteleg, chiar daca Gyongyi traducea si pentru sotul meu care nu intelege deloc.
Dupa 14 si 16 zile am facut analiza Beta hCG in tara si am avut primele confirmari de sarcina. Saptamana trecuta am fost la Szeged la eco si avem si o poza cu un mic embrion  Doamna doctor mi-a recomandat 2 saptamani repaos acasa, concediu medical, sa fie sigura fixarea. Munca mea este la birou 8 ore pe scaun, ceea ce nu prea ajuta la circulatie in zona inghinala. Urmeaza monitorizarea, sper sa fie totul bine.
Le sunt recunoscatoare Doamnei Doctor Krizsan Maria si lui Gyongyi pentru grija ce ne-au purtat – le recomand cu drag si pentru alte mamici insarcinate 
Multa sanatate va doresc si sarcini usoare! 
Cu drag, Anca din Timisoara

Pt Crina
De Ana89 pe 01 Iunie 2017

Crina mi-e frica si de nasterea naturala si de cezariana, dar cred ca in cele din urma voi naste prin cezariana

Pt Ana
De Crina pe 01 Iunie 2017

Buna Ana ,suntem bine multumesc,am 14 sap.Ma bucur pt tine ca esti bine,nu mai este mult la tine pana la nastere.vrei sa nasti natural

Pt Crina
De Ana89 pe 31 Mai 2017

Buna Crina! Ce mai faci? Cate saptamani ai?
Si eu am 4 mutatii de trombofilie, fac clexane de 0.6 , am 27 saptamani si 5 zile si inca il fac in burtica, mi-a zis dr ca il pot face si in maini sau picioare, in maini am incercat de 4-5 ori, dar doare mai tare, iar in picioare inca nu am avut curaj, cred ca doare si mai tare asa ca atata timp cat reusesc continui cu el in burta. Eu il fac mai in laterale, mi-am gasit zonele unde nu doare si nici nu am nici o vanataie. Bafta tuturor!
Pupici!

Pt Tunde
De Crina pe 31 Mai 2017

Buna Tunde as avea o intrebare .pana in ce luna ti ai facut clexane in burta;si eu iau si inca nu am intrebat medicul si la nastere cum ai procedat cu clexane?;multumesc.

Pt Tunde
De Lavinia pe 26 Mai 2017

Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Eu nu am facut inca analize de trombofilie. Dar la recomandarea dl. Dr. Zadori, fac inca Clexane...preventiv...

Pt Lavinia
De Tunde pe 26 Mai 2017

Buna. Eu am reusit in urma FIV3 sarcina gemelara , fetita si baietel ( acum avem 2 anisori). Am trombofilie cu 4 mutatii genetice pozitive heterozigote. Am avut clexan 0,4 din ziua punctiei sau a doua zi (nu mai stiu exact) , pe parcursul intregii sarcini si 6 saptamani dupa ce am nascut.

Tratament
De Lavinia pe 26 Mai 2017

Bună fetelor! Am o curiozitate pentru cele carora le-a reusit FIV-ul. Cat timp ati urmat tratamentul prescris de dl doctor Zadori? Ma refer in mod special la Clexane...
Mulțumesc!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.