• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Monica
De Andreea pe 12 Iunie 2017

Abia am venit din Szeged si din cate am inteles DR Zadori are concediu din 20 iunie pana in 10 iulie.

Concediu Zadori
De Monica pe 11 Iunie 2017

Salut fetelor! Stie cineva cand se intoarce Zadori din concediu? Multumesc!

Pt Anamaria
De Lavinia pe 09 Iunie 2017

Buna! Eu am fost la control la 3 saptamani de la ET. Mi-a facut dl. Dr. ginecolog un eco abdominal prin care a confirmat sarcina. La o saptamana dupa am fost din nou la control si mi-a facut din nou eco abdominal si, pt confirmarea mai exacta (sarcina gemelara), si un eco intravaginal. Azi merg din nou, deci 6 sapt de la ET, iar in termeni "medicali", 8 saptamani de sarcina.
Sanatate multa si sarcin usoara!

primul ecograf dupa beta hcg
De Anamaria pe 09 Iunie 2017

Gravidutelor, voi la cat timp dupa embriotransfer ati facut primul ecograf intravaginal? Si cum ati procedat dupa ce ati aflat ca sunteti insarcinate , ati mai fost la Kaali ? Intreb pt ca dupa ce mi-a iesit al si al 2 -lea beta pozitiv dl. Zadori mi-a spus sa-mi gasesc un medic ginec. dar sa nu-mi faca eco intravaginal. Stresata de o infectie urinara si de faptul ca am o durere in partea dreapta am fost la medicul meu ginecolog care a insistat sa-mi faca eco.....a vazut sacul gestational ( sunt la 15 zile de la embrio transfer) si de asemenea ovarul drept aproape de hiperstimulare....pe cale de consecinta stau la pat cateva saptamani. Dr. Zadori mi-a spus sa ma duc dupa 25 de zile de la ET la o consultatie, voi ati fost, ce urmeaza....? Multumesc

Pt Crina
De Tunde pe 07 Iunie 2017

Buna. Mie med. de fam mi-a dat luna de luna reteta pt clexan si nu a trebuit sa platesc nici un ban. Pe langa clexan mai trebuia sa fac si tratament cu utrogestan, care in mod normal se compenseaza dar depaseam plafonul de care a mentionat Ana si am preferat sa platesc utrogestanul ca era mai ieftin. Eu am luat femibion 1 pana in saptamana 13 iar apoi am trecut pe femibion 2. Eu nu am luat deloc acid folic pt ca femibionul contine si acid folic si metafolin din cate stiu eu. Sarcini usoare tuturor fetelor!

Pt Ana
De Crina pe 07 Iunie 2017

Multumesc Ana,sarcina usoara pana la termen😊

Pt Crina
De Ana89 pe 07 Iunie 2017

Crina, eu pana la 12 saptamani am luat femibion1, iar apoi dr m-a trecut pe femosun. Tot pana la 12 saptamani am luat si acid folic. Pe la 17-18 saptamani am inceput sa iau si fier pentru ca sunt putin anemica.

Pt Tunde
De Crina pe 07 Iunie 2017

Multumesc fetelor.Voi din ce saptamana ati trecut la femibion2 si ati mai luat acid folic pe langa,ma refer la fetele cu Clexane.mersi

Pt Anamaria
De Ana89 pe 06 Iunie 2017

Anamaria, eu de la primul beta pozitiv am primit clexane gratuit de la hematolog, pe baza de scrisoare medicala de la hematolog, poate si medicul de familie sa elibereze reteta, dar nu o poate da gratuit pt ca medicii de familie au ceva plafoane, iar clexane este cam scump si depaseste si ar trebui sa mai platesc aproximativ 100 lei asa ca eu prefer sa merg in fiecate luna la hematolog sa imi dea reteta. Am inteles ca unele fete au reusit sa obtina clexane compensat(50%reducere) si inainte de sarcina, cand au inceput fiv-ul, cica ar fi scris pe reteta "pregatire pt fiv",dar nu stiu exact cum se procedeaza, poti intreba hematologul. Bafta!

Pt Anamaria
De Tunde pe 06 Iunie 2017

Buna. Clexan se compenseaza in momentul in care se confirma sarcina ecografic si prin beta hcg. Se compenseaza in conditiile de mai sus la recomandarea unui medic hematolog. Vei primi de la medicul hematolog o scrisoare medicala pe baza careia medicul de familie poate sa-ti prescrie clexan compensat luna de luna.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.