• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Crina
De Ana89 pe 16 Iunie 2017

Crina, eu am facut morfologia de primul trimestru la 12 saptamani si cea de al doilea trimestru la 20 saptamani, urmeaza cea de trim 3, pe la 32-34 saptamani, dar stau pe ganduri daca sa mai fac sau nu avand in vedere ca celelalte au fost ok.

Pt Tunde
De Crina pe 16 Iunie 2017

Tunde,Ana..voi ati facut ecografia monofetala ?.Pt fetele care vor sa fac fiv recomand cu ancredere clinica din Szeged .

Clinica Mures
De Adina pe 16 Iunie 2017

Pacat ca deja ai cheltuit atat de mult pe analize, am fost o singura data la ei si mi-au cerut si mie niste analize scumpe pe care nici un alt medic nu a inteles de ce mi le-au cerut, inafara de faptul ca vor sa te stoarca de bani. Am fost si in Bucuresti la Vythoulkas de la Genesis, dar in Ungaria mi se pare ca e cea mai buna alegere, tinand cont de bani/conditiile din clinica/performantele clinicii.

PT PROGRAMARE LA SZEGET
De Mariana pe 16 Iunie 2017

buna ziua.am 38 ani, si as dori daca se poate o recomandare la Szeget pentru un tratament de a ramane insarcinata ,mentionez ca am incercat in tara si NU am reusit...imi tot spun sa astept..As vrea un nr de tel unde sa sun...pt o programare.Multumesc.

Pt Adina
De Loredana pe 16 Iunie 2017

Bună,
Eu am cheltuit deja peste 1000 euro toate analizele și drumuri la Tg Mureș. Din păcate din lista lor de preturi nu am înțeles nimic și nici nu prea am cu cine discuta mai pe larg despre intervenție și costuri. Parca nici nu le pasa. Nu as vrea sa ma duc în septembrie cu 3000 euro în buzunar și sa ma coste 4000. ...

Pt Loredana
De Adina pe 15 Iunie 2017

Si noi am fost la Szeged pt fiv, totul ne-a costat aproximativ 2200€, cu tot cu cazare, mancare, motorina, etc. Noi suntem din Tg Mures, stau la 5 min de clinica de fertilizare de aici dar nici nu am luat in calcul sa ma duc aici.

Costuri FIV- pt Loredana
De Lavinia pe 15 Iunie 2017

Buna seara! Punctia si embriotransferul costa putin peste 1200 eur. Mai sunt cateva sute de eur pt tratament, apoi consultatia si ecografiile inca vreo 150 eur. Sa nu vorbim de toate analizele pe care eu le-am facut în țară. Cert este ca, trăgând linie la final, eu am ajuns la vreo 3300 eur (consultatii, analize, tratament,cazare si mancare pt 11 zile, 2 persoane, combustibil, viniete...). Nu am apelat la traducator, decat pt prima programare. In rest ne-am descurcat in engleza. Dl. Dr Zadori explică foarte bine, pe înțelesul tuturor. Nu trebuie sa ai cunoștințe vaste de lb engleza. Si mai sunt si asistente cu care am reusit sa comunic tot in engleza. Multa bafta!

Costuri fiv
De Loredana pe 15 Iunie 2017

Bună seara. Îmi puteți spune cat va ajuns toată procedura? Am fost la Tg Mureș și am făcut toate analizele dar nu sunt lămurita cat ma costa și nu prea ai cum cine vorbi acolo. Nu sunt prea primitori. Am discutat sa merg în septembrie dar nu sunt mulțumită.

ENY
De SZEKELY pe 14 Iunie 2017

Buna fetelor! Eu dupa un esec de fertilizare in vitro in Romania, am decis sa incerc la Szeged la domnul dr. Zadori. La inceput nici nu stiam ce sa fac si am luat legatura cu un intermediar, Kovacs Tibor, un om deosebit, care m-a ajutat cu programarea, se ocupa si cu traduceri daca aveti nevoie.La finalul consultatiei ne-a condus si la farmacie, de unde am cumparat tratamentul.Eu am fost foarte placut surprinsa de toata caldura cu care am fost primita in comparatie cu clinicile din Romania. M-am gandit sa las nr de telefon al intermediarului cu care tinem noi legatura pentru cele care doresc sa incerce la Seged. Kovacs Tibor; 0036309851088, se ocupa, de programari, traduceri si cazari.(Sper sa va fie de folos) Noi mergem in 17 iulie pentru o noua fertilizare in vitro.Bafta si voua.

Concediu Zadori
De Monica pe 12 Iunie 2017

Mersi pt raspuns Andreea!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.