• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt.Loredana
De Szekely pe 23 Iunie 2017

Servus Loredana, eu sunt programata pentru 18 iulie la eco si ultimele analize, tratamentul o sa- l incep din 14 iulie, rar la sfarsitul lunii iulie va fi punctia si transferul.Din pacate nimeni nu te incurajeaza, cel putin pe mine in Sibiu nu m-a incurajat nimeni.Eu am mai trecut o data prin asa ceva.Etapele sunt urmatoarele, stimulare ovariana, punctie(recoltarea ovocitelor) embriotransfer.Nici in Ungaria nu m-au incurajat dar din observatiile mele, parca si-au dat mult mai mult interesul, si consultatia n-a durat 5 min ca in Sibiu.Trebuie sa fie bine, eu sanse am avut, adica 5 embrioni dar ne-a scapat un detaliu si nu stiu ce.

MARIANA
De Mariana pe 23 Iunie 2017

Am si eu o problema, sotul meu a facut spermograma si ia iesit ca rezultat:asteozospermie, ne poate da cineva un sfat?exista vreun tratament pt a putea ramane insarcinata? Si la la mine doar trompa sanga este permeabila.Multumesc

Pt szekely
De Loredana pe 23 Iunie 2017

Buna, ai reusit sa mergi in ungaria? Eu am facut la tg mures toate testele si analizele. Am discutat ca in august sa incep un tratament si in septembrie sa merg sa fac procedura. Sincer nu stiu exact care sunt procedurile, cat ma mai costa, in ce zi trebuie sa incep tratamentul. Luna viitoare voi suna la ei sa mi spună exact cum trebuie sa procedez. Nu stiu care sunt pasii din pacate. Mi se părea normal sa mi vorbească, sa ma încurajeze,sa mi explice mai in detaliu....din pacate.....Nu s a intamplat asa...

Programare , translator
De Fiv pe 21 Iunie 2017

Pentru programare il recomand cu mare drag pe domnul Tibor Kovacs , 0036309851088 ,

Cazare szeghd
De Mihaela pe 19 Iunie 2017

Buna fetelor. As avea nevoie de o cazare pentru luna iulie, daca puteti sa imi recomandați în Szeghed o cazare acceptabilă, raportat la pret, calitate si confort.
Multumesc

Pt Crina
De Tunde pe 18 Iunie 2017

Buna. Am facut si eu morfologia fetala de primul trimestru la 12 saptamani si pe cea de trimestrul doi parca la 21 de saptamani. Pe cea de trim trei nu am facut-o pentru ca au fost ok primele doua iar dr nu a considerat necesar sa o fac.

Pt.Loredana
De Szekely pe 17 Iunie 2017

Noi prima data am incercat la Sibiu,unde toata procedura ne-a costat in jur de 4500-5000de euro.Intr-adevar cu 3 incercari deoarece am avut 5 embrioni.Doar puctia a fost 6500 de Ron + tratament, consultatii, si analize foarte costisitoare. Dar la Szeged este mai ieftin.Am primit o lista cu preturile si cum am calculat am ajunge la jumatate.Eu m-am decis ca la noi in tara nu mai incerc, deoarece pe langa faptul a fost foarte scump nici macar o explicatie nu ne-au dat.Au spus ca asa a vrut Dumnezeu.

Sunt interesata pentru clinica szeged
De Andreea pe 17 Iunie 2017

Buna va rog care mati putea ajuta cu preturile De la clinica incepand cu analizele De la zero un traductor si o cazare.multumesc anticipat adresa De email lefterandreea45@gmail.com

Pt Ana
De Crina pe 17 Iunie 2017

MultumescAna

pentru Mariana
De Anonim pe 17 Iunie 2017

Pentru programare poti apela cu incredere 0036309851088

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.