• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv Szeged
De Raluca pe 26 Iunie 2017

Va multumesc mult pentru raspuns.

Pt szekely
De Loredana pe 26 Iunie 2017

Si au batut joc de mine cei de la tg mures. M au pus in luna mai sa fac toate testele de transfer si analizele....

Pt.Loredana
De Szekely pe 26 Iunie 2017

Loredana, crede-ma stiu cum e.Unele analize au valabilitate doar 3 luni si e foarte nasol sa le tot repeti.Pe mine m-au terminat sutele de analize, unele repetate de 3-4 ori.Am un dosar foarte gros deja.In Ungaria mi s-a recomandat sa repet neaparat analiza cu hormonii, aici le dau dreptate ca nu e de joaca.Pana acum sunt multumita de toata primirea.Eu am fost foarte dezamagita la mine in oras, ca nu stiau sa-mi dea nici macar o explicatie de ce n-am reusit din atatea incercari.Eu consider ca macar atat meritam dupa o procedura atat de scumpa.

Pt szekely
De Loredana pe 26 Iunie 2017

Buna. Eu am sunat azi la chisinau. mi a spus ca nu mai sunt valabile analizele din mai. Trebuie sa merg sa repet....încă 1000 euro. Deja m am saturat. Am vb la tg mures si de la 3000 euro au ajuns sa mi spună 4500 euro. Era foarte deranjata ca am sunat pentru informatii. Sunt dezamăgită complet de serviciile de la tg mures. Am facut analize si drumuri la ei
degeaba

Pentru Raluca
De Szekely pe 26 Iunie 2017

Buna fetelor, va spun exact cum am procedat eu.Dupa esecul de la Sibiu cu trei incercari am fost super dezamagita, nici nu mai stiam ce sa fac.In octombrie 2016 am avut ultimul embriotransfer nereusit, iar in noiembrie am sunat la Seged,la clinica nu mi-a raspuns nimeni si am intrat pe un forum.Acolo am gast nr-ul de tel.al unui intermediar(Kovacs Tibor 0036309851088) pe care l-am sunat.El mi-a facut programarea in februarie si mi-a trimis lista de analize care se cer in Ungaria.Majoritatea le aveam dar a mai trebuit sa repet cateva ca deja erau vechi.In febuarie ne-am dus la consult cu toate analizele cerute.Acolo ne astepta intermediarul, noi eram ca niste musafiri.Acum sunt programata in iulie pentru Fiv.S-a lungit un pic perioada deoarece domnul doctor mi-a spus sa fac si rezistenta la insulina care daca e anormala afecteaza calitatea ovocitelor si mie nu mi-a iesit bine.Pretul unui fiv difera de la o persoana la alta,in functie de tratament,de analizele suplimentare cerute care nu sunt obligatorii, de nr-ul embrionilor.Intre timp am tinut legatura cu domnul doctor pe email, itr-adevar nu raspundea intotdeauna la timp, dar daca era ceva urgent sunam intermediarul si se ducea personal sa intrebe sau sa duca vreo analiza.

Costuri fiv
De Loredana pe 26 Iunie 2017

Îmi puteti spune cat v a costat in total procedura s feritlizare? Eu am sunat din nou la tg mures si imi spun ca ma costa intre 3000-4500 euro. In contextul in care deja am Cheltuit 1000 euro pe analize, test de transfer, spermograma ..etc. Nu mai inteleg nimic. De ce toata lumea spune ca un FIV ajunge 3000 euro cu toate analizele si procedurile ?

FIV Szeged
De Tykacska pe 25 Iunie 2017

Buna fetelor! Raluca, eu prima data am scris un mail d-lui dr, dansul mi-a raspuns si mi-a trimis lista analizelor necesare pt prima intalnire. M-am apucat, am facut analizele si maine urmeaza sa cer o programare. Bafta!

Fiv Szeged
De Raluca pe 25 Iunie 2017

Buna fetelor. Ma intereseaza si pe mine niste informatii de la fetele care au fost deja sau urmeaza sa mearga pt Fiv la Szeged. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat. Intai se ia legatura cu medicul sau se vorbeste cu o persoana de contact? Cum afli dinainte ce analize trebuie ca sa poti merge cu dosarul complet? Multumesc

Pt szekely
De Loredana pe 24 Iunie 2017

Buna. Îmi poți da o adresa de email sa putem vorbi? Ms mult

reusita
De Andreea pe 23 Iunie 2017

buna fetele,in sfarsit a treia oara este cu noroc,BHCG pozitiv.Mariana,sotul tau ar putea incerca Profertil.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.