• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Anamaria
De Ana89 pe 01 Iulie 2017

Anamaria, nu stiu cat timp este ok sa iei bromocriptine in sarcina sau daca este ok, in mod normal, dr trebuia sa iti spuna ce ai de facut in caz de beta pozitiv. Sfatul meu este sa iti cauti un medic bun care sa iti supravegheze sarcina si sa te sfatuiasca ce trebuie sa faci in continuare. Sarcina usoara pana la termen!

bromocriptine in sarcina
De Anamaria pe 30 Iunie 2017

Fetele insarcinate, ati luat vreuna bromoctiptine in sarcina (pt prolactina marita) .Eu am inceput inainte de fiv, acum sunt in 7 saptamani si nu stiu daca mai tb sa continui , dl Zadori e in concediu si nu am cum sa dau de dansul....ati folosit in sarcina, luni ma duc sa-mi fac analizele pt trim 1 si o sa-mi fac si prolactina, dar sunt cam stresata....

Pt ramona
De Loredana pe 30 Iunie 2017

Buna Ramona, analizele au iesit foarte bine. Uterul e perfect. Nu am avut avorturi pana acum. Doar o cezariana acum 13 ani. Singura problema este ca nu mai am trompele. Am discutat cu sotul si vom merge la.chisinău la un control. E mai aproape de noi.Dar am.ramas cu un gust amar după ce au facut cei de la tg mures. Îmi pare rău ca trebuie sa mergem in alta tara ....

Mersi ,Ana
De Alina pe 30 Iunie 2017

Mersi Ana .Doamne ajuta la toată lumea care își dorește !

Pt Alina
De Ana89 pe 29 Iunie 2017

Alina, daca ai repetat beta la 48 ore, este foarte bine, s-a dublat valoarea. Sarcina usoara pana la termen!

Salutare la toata lumea!
De Alina pe 29 Iunie 2017

Am făcut primul beta la 11zile de la transferul de embrioni și a fost 299,4 azi l-am repetat și a fost 652,2 .ce părere aveți de valorile astea fetelor ? Este primul fiv :)

Pt Claudia
De Ana89 pe 29 Iunie 2017

Claudia, eu stiu o fata care a facut fiv la Debrecen. La primul fiv a reusit cu gemeni, dar din pacate a pierdut sarcina la 12 saptamani, apoi a mai avut 2-3 transferuri nereusite, iar acum a reusit din nou, dar inca e mica sarcina. Nu mai retin numele dr cu care a facut, dar per ansamblu este multumita de el si clinica, de aceea chiar si cand a avut parte de esecuri, a decus sa aibe in continuare incredere si nu a schimbat clinica. Bafta sa iei decizia cea mai buna!

Pt Loredana
De Ramona pe 28 Iunie 2017

Loredana, iti inteleg frustrarea de a da bani pe analize, degeaba, ca mai apoi sa le repeti. Eu am reusit la Szeged, deja am 15 sapt. Vreau sa iti zic ca acolo costurile sunt mai mici decat in tara, insa depinde mult si de afectiunile voastre. Iti pot spune ca punctia si embriotransferul costa 1500 euro, in caz ca e nevoie de ICSI ( probleme la sot) mai dai 500 euro, iar tratamentul pentru stimulare variaza in fucntie de cum raspunzi tu la doze, pe mine m-a costat tratamentul de stimualre si cel de sustinere dupa embriotransfer 400 euro, dar eu nu am avut probleme majore. Sper sa ti fi ajutat sa iei o decizie in acest sens, iti doresc mult succes tie si celorlalte fete.

FIV Kaali DEBRECEN
De Claudia1982 pe 27 Iunie 2017

Buna !
Sunt noua pe forum. As avea nevoie de ajutorul dvs :) Doresc sa merg la DEBRECEN pentru un FIV. Nu tare gasesc pe forumuri detalii despre Debrecen.Gasesc mai mult despre Szeged. Stiti mamici care au reusit la Debrecen? As alege Debrecen pentru distanta.
Orice informatie mi-e de ajutor!!!
Multumesc anticipat. Va puup !

Pt.Loredana
De Szekely pe 26 Iunie 2017

Adresa de email szekelyminya@yahoo.com Doar acum am vazut postarea

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.