• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

PT. MARIANA
De DANIELA pe 19 Iulie 2017

Poti plati cu cardul.Prima consultatie costa 80 sau85 euro.Indicat ar fi sa te duci la primul consult in perioda de ovulatie,parerea mea.Dar primeste in orice moment al ciclului.Bafta!

Mariana
De Mariana pe 18 Iulie 2017

Am o intrebare pt prima consultatie,la Dr.Zadori , cat costa si daca se poate plati cu cardul, si daca conteaza perioada de ciclu.Multumesc frumos.

Fiv
De Liliana pe 16 Iulie 2017

Bună, as vrea sa stiu cat ar costa cu tot cu tratament Fiv ul la aceasta clinica, ce rată de realizare este? Chiar se merită? Eu am probleme cu trompele si dereglare hormonala pt ca am tiroidita autoimuna, a mai trecut cineva prin problema mea și cum a fost, stau prost si cu progesteronul ca trebuie sa iau luna de luna...?

Unde a-ti facut testarea sanului? Este cineva din cj care imi poate da un indiciu? Ms.
De Maria pe 14 Iulie 2017

Unde a-ti facut testarea sanului? Este cineva din cj care imi poate da un indiciu? Ms.

pt Anamaria
De Andreea pe 07 Iulie 2017

buna Anamaria,eu am luat bromocriptine de cand am inceput tratamentul si mi-a spus sa continuui sa iau inca 3 saptamani dupa BHCG pozitiv.

ET cu embrioni congelati
De Luminita pe 07 Iulie 2017

Fetelor a facut cineva ET cu embrioni congelati la Szeged? Cate zile trebuie stat acolo daca faci doar embriontransfer?

Pt Mariana
De Crustina pe 03 Iulie 2017

Pt amh nu are importantă ziua în care se face, este rezerva ovariană. Mulți medici recomanda ziua 3 ca sa nu te înțepi de doua ori cum in ziua 3 se fac analizele hormonale.

MARIANA
De Mariana pe 03 Iulie 2017

Buna ziua. am facut AMH in ziua 22 dupa ciclu, ma puteti ajuta cand ar fi cel mai bine sa il fac? in ziua a 3-a e mai ok?Multumesc frumos

pt Alina
De Anamaria pe 01 Iulie 2017

Buna Alina , eu sunt in sapt 7 de sarcina, primul beta a fost de 300 si ceva, iar al 2- lea 1600 si ceva . Am o sarcina gemelara :) Sa ne dea Dumnezeu o sarcina usoara fetelor!!!

Buna Anamaria
De Alina pe 01 Iulie 2017

Îmi spui te rog ce valoare ai avut la beta .ii poți trimite un mail d-lui dr .si eu tot cu el am făcut .iti Răspunde .mie mi-a făcut programare pe 13 și pana atunci mi-a zis sa continui tot tratamentul .felicitari și sarcina ușoară pana la termen .

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.