• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Tatiana
De Andreea pe 26 Iulie 2017

Eu am facut FIV de 3 ori la Szeged cu doctor Zadori ,a treia oara a fost cu noroc.Chiar daca primele doua fiv uri au fost nereusite am mers in continuare cu domnul doctor,pt ca mi-a placut foarte mult felul in care isi da interesul pt a ajuta pacientele!

Buna
De Tatiana pe 26 Iulie 2017

Mulțumesc frumos pentru răspuns,eu am fakut la Sibiu o inseminare fără rezultat și doresc sa merg la Szeged și vroiam sa știu ce medici sunt mai ok .

Pt Tatiana
De Ana89 pe 26 Iulie 2017

Tatiana, eu am facut fiv la Sibiu, din pacate nereusit, apoi fet cu embrioni congelati, a rezultat o sarcina biochimica, iar dupa 3 luni ma pregateam de fiv la Szeged cu dr. Zadori, dar am avut parte de o minune, am ramas natural.

Buna
De Tatiana pe 25 Iulie 2017

Bună,la ce medic ați făcut fiv fetelor?

Pt Ana
De Crina pe 24 Iulie 2017

Ma bucur ca ai trecut cu bine.Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine, sa ti vezi copilul in brate.Eu am 22 saptamani,am emotii si eu .

Pt Crina
De Ana89 pe 24 Iulie 2017

Crina, sunt bine,desi am fost stresata toata sarcina de frica sa nu se intample ceva, multumesc lui Dumnezeu ca am avut o sarcina fara probleme, in greutate am luat 14 kg pana acum,nu mi se umfla picioarele, doar cu caldura e mai greu acum, dar mai am putin, aproximativ 3 saptamani pana la nastere, in 28 merg la control si atunci ma programeaza la cezariana si desi astept de 4 ani acest moment iti spun sincer ca pe zi ce trece mi-e tot mai frica, nici macar nu stiu de ce anume mi-e frica, dar pur si simplu e un sentiment pe care nu il pot controla.
Tu cum te simti? Cate saptamani ai?

Pt Ana
De Crina pe 22 Iulie 2017

Buna Ana ce mai faci cat mai ai pana la nastere?

pt Mariana
De Andreea pe 21 Iulie 2017

ptca doctorul a fost in concediu acum probabil e foarte ocupat,dar daca vrei un raspuns mai rapid incearca sa trimiti mailul dimineata la prima ora (6,7)...eu mereu am primit raspuns in aceeasi zi cand am trimis dimineata.bafta multa

PT Mariana
De DANIELA pe 21 Iulie 2017

Buna.Iti pot da nr de tel al lui TIBI KOVACS.0036309851088.El te poate ajuta cu programarea.traducerea si cu cazarea.Ti l recomand cu incredere.Tot el m a ajutat si pe mine.

Mariana
De Mariana pe 20 Iulie 2017

Buna ziua.Am trimis email la dl.Dr. Zadori, la adresa jzadori@gmail.com, Nu am primiti nici un raspuns.Ma puteti ajuta unde pot sa imi fac o programare SAU cum pot lua legatura cu el ? Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.