• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Buna
De Andreea pe 28 Iulie 2017

In legatura cu Spaga la Kaali,faptul ca am fost de 3 ori am auzit pareri diferite,eu personal nu am dat niciodata nimic si am fost tratata foarte bine de domnul doctor.Erau fete care spuneau ca i-au dat bani doamnei doctor Maria,mie mi se parea aiurea ce auzeam pt ca nu mi-a trecut nici o clipa prin cap sa fac asa ceva,dar alte fete care auzeau asta au incercat cu doctor Zadori si au fost rugati sa iasa din birou,le a spus ca daca mai fac asa ceva va refuza sa le ajute.Deci ce sa zic intradevar am auzit ca doamna Maria accepta atentii,dar stiu doar din auzite!Pana la urma faceti cum doriti,dar sfatul meu este sa nu dati nimic in plus fata de ce cheltuiti la clinica.

pt ancuta
De Mir3la pe 28 Iulie 2017

in tara m-a costat 3500 de euro procedura (punctie +embriotransfer) +vitificarea/pastrarea embrionilor ramasi (cand ai mai mult de 10 embrioni la pastrat se plateste 70 de euro de embrion) + medicatia care difera de cum reactioneaza organismul la tratament. in mare sa zic vreo 5 mii de euro cam cat costa si la szeget FIV-ul....../la kaali am fost anul trecut in mai/iunie. succes!

Pt mir3la
De Ancuta pe 28 Iulie 2017

Pe tine kt te-a costat fiv în tara? Când ai fost la kaali ai fost la Maria Krizsan?

pentru ancuta
De Mir3la pe 28 Iulie 2017

traducatoarea iti cer 30 de euro pe sedinta. sunt unele care le poti platii in lei sau forinti dar din cate am auzit cea mai buna traducatoare care se implica si te si ajuta foarte mult eset doamna ana. este mica de statura si brunetica si foarte chocheta. usor de recunoscut. succes!

Fiv
De Tunde pe 28 Iulie 2017

Buna fetelor. Urmaresc postarile voastre cu gandul sa raspund la intrebarile care nu primesc raspuns. Nu raspund din prima pt ca nu am informatii actualizate :) pt ca sunt o mamica fericita de gemeni rezultati in urma fiv 3 ( 2014) . De atunci s-a mutat si clinica si s-au schimbat si preturile.
Sunt indignata sa auda ca se dau SPAGI,mici cadouri , atentii cum le spuneti. NU mai dati, nu procedati ca si in tara, Nu este Romania. Eu nu am dat nici un ban in plus si s-au comportat cu mine mult mai bine decat cand am dat bani in Romania. NU ii obisnuiti si pe ei asa , oricum sunt cheltuieli mari nu va mai "aruncati" degeaba. Va doresc sa vi se indeplineasca la toate visul de a devenii mamici!

Buna
De Ancuta pe 28 Iulie 2017

Bună, ai fost la dr Krizsan Maria?Cat iai dat traducatoare pentru o ședință de tradus.

inseminare intrauterina
De Mirela pe 27 Iulie 2017

anul trecut am in iunie am facut inseminare la kaali cu doamna Maria terezia si ca traducatoare am avut-o pe doamna Mirela. vreau sa spun ca in comparatie cu ceea ce se ofera in Romania conditiile de acolo sunt exceptionale dar daca vrem doar conditii si cei drept bani mai putini.. deci cum spuneam am facut inseminare dar fara succes si va spun sincer ca nici nu ma asteptam sa reusesc deoarece doamna doctor nu a asteptat ca mi se dezvolte toti foliculii, am avut un singur folicul matur dupa o stimulare de aproape 3 saptamani si unu in dezvoltare. apoi avand ovare polichistice am fost in continua avulatie pana la hCG si rezultat zero. mi-a facut inseminare repetata si mi-a spus doamna doctor sa mai inrezin relati cu sotul 2 zile/nopti ca sa am rata de succes mai mare.va dati seama cu durerile care le aveam ce "chef" de intretinut delatii mai aveam. iam facut "cadou" doamnei doctor un parfum de 80 de lire si 400 de euro.Aviz celor care vor sa mearga la kaali:una din traducatoare va v-a propune sa ii oferiti doamnei doctor 50 de euro la prima intalnire ca sa se ocupe de voi. in fine... acum ii multumesc lui Dumnezeu si domnului doctor Chadi Muheidli din bucuresti ca sunt fericita viitoare mamica purtatoare de gemeni. cei drept mau costat mult mai mult si tratamentul si procedura (FIV) dar am reusit. si sper ca bunul Dumnezeu sa m-a ajute sa duc sarcina la bun sfarsit! si sa ajute tuturor femeilor sa devina mamici pentru ca nu exista alta realizare mai mare ca aceea de a fii mama!

Buna
De Tatiana pe 27 Iulie 2017

Mulțumesc mult de tot pentru informații,pe tine cât te-a dus în mare toate?Eu as dori sa mă duc în octombrie si sunt în dubii la ce doc sa mă duc.Oricum mulțumesc pt informații,contează fr mult.

Buna
De Andreea pe 27 Iulie 2017

Buna Tatiana,daca mergi la doamna Maria atunci iti trebuie traducatoare pt ca doamna doctor nu vorbeste decat ungureste,analizele le faci in tara si mergi cu ele la prima consultatie,iti va da translatoarea la care apelezi po lista de analize,o gasesti si pe internet.Acolo la clinica vei face analize doar cand incepi procedura de FIV.In mare iti voi spune cam cum este...iti faci programare pt consult apoi in functie de cum crede doctorul iti va spune cand poti sa vi pentru FIV.Totul tine intre 2 si 3 saptamani,depinde de cum reactionezi la tratament.

Buna
De Tatiana pe 27 Iulie 2017

Și cam cât su fost costurile unui fiv cu tot cu cazare?Ați apelat la traducatoare,analizele le-ați făcut acolo la clinica sau aici în tara?Eu as vrea sa mă duc la doc Maria.Sunt curioasa sa știu cât de cât cum e și cum decurge un fiv.Mulțumesc fumos

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.