• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Cristina
De Ana-Maria pe 03 August 2017

Pe doamna Mirela,Nu vreau sa ma mai complic cu translator vorbind limba germana .Mulțumesc mult !

Pt Ana-Maria
De Ancuta pe 02 August 2017

Pe cine ai avut translator?

Pt Ana Maria
De Cristina pe 02 August 2017

Inceaca sa trimti mail si sa scrii Urgent sus si primesti raspuns mai repede.

Fiv
De Ana-Maria pe 01 August 2017

Bună fetelor,și eu am fost la dr Zadori doar la prima consultație acum urmează sa merg din nou.Am avut translator și nu am fost multumita deloc.Cum ati procedat pentru o noua programare?Eu i am scris domnului dr pe email in germsna deoarece vb si getmana însă nici un răspuns de 3 zile.ce ma sfătuiți sa fac?

Buna
De Ancuta pe 01 August 2017

La mine prolactina fr mare și ăsta inhiba ovulatie,numai cu tratament se micșorează.Iar spermograma sotului nu este chiar așa buna.

Buna
De Andreea pe 31 Iulie 2017

Toata procedura FIV a fost undeva la 1300 euro si cat am stat acolo am cheltuit undeva pana in 3000 euro (cazare,mancare si tratament),nu am avut translator pt ca vorbesc engleza si doctor Zadori vorbeste foarte bine asa ca te poti intelege foarte bine cu el.Eu nu am probleme prea grave,am ovare polichistice si trompe subtiri si numai din a treia incercare de FIV am reusit ,nu am incercat sa fac in tara,pt ca mi-a fost teama.Si acum ca am reusit astept cu sufletul la gura urmatoarea ecografie pt ca imi doresc sa fie bine pana la capat.Va doresc multa bafta fetelor care incercati si...la cat mai multe burtici! :D

Buna
De Ancuta pe 30 Iulie 2017

Bună fetelor,voi ați avut probl mai grave sau pur și simplu ați vrut sa mergeți în alta parte decât în România?

Fiv reușit
De Cristina pe 29 Iulie 2017

Buna fetelor.Si eu la fel ca și Tunde sunt fericita mămica a unei fetițe in vârsta de 9 luni,reușită Fiv 1 Dr Zadori.La fel d indignata sunt și eu sa aud ca încercați "mici atenții"acolo unde chiar nu este nevoie.Bafta tuturor ...sa auzim de cât mai multe reușite .

Fiv reusit
De Ioana pe 29 Iulie 2017

Buna fetele. Sunt insarcinata un 11 sapt. Eu am fost la dr Zadori. Extraordinar om. Eu am avut stimulare puternica, cu toate astea fiv plus cazare m au costat maxim 3500 euro. Translator am avut doar la prima consultatie, dr Zadori vb foarte bine engleza si te poti intelege. Pt alte detalii va stau la dispozitie. Ioana

Pt Andreea
De Ancuta pe 29 Iulie 2017

Bună Andreea,cât te-a costat un singur fiv cu tot cu cazare și traducatoare dacă ai avut pentru ca aud pareri diferite în legătură cu tot ce întâmplă acolo

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.