• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Telefon tranzlator
De Meda pe 15 August 2017

0036303846397 dna Gyongy tranzlator

Totul perfect!
De Meda pe 15 August 2017

Cel mai bine este cu un tranzlator, stie toate etapele, te ajuta foarte mult.Dna Gyongy e un om minunat, am fost si cazata la pensiunea dnei Gyongy. A fost perfect, fara nici un pic de stres si cu cele mai bune sfaturi.

Concediu Zadori
De Mariana pe 11 August 2017

Buna! Stie cineva cand va pleca iar in concediu Zadori?

Ionela-Mihaela
De Popa Ionela pe 11 August 2017

Pe noi Tibi Kovacs ne-a ajutat nu doar ca translator, el a făcut programarea și a tinut legătura cu Zadori.

Ionela-Mihaela
De Popa Ionela pe 11 August 2017

Pentru translator apelati la Tibi Kovacs 0036309851088. Este super OK.

Fiv
De Ana-Maria pe 11 August 2017

Bună,Dr Zadori a fost în concediu a sunat cineva pt mine la clinica.Va pleca din nou în concediu cică nu ar avea timp sa răspundă tuturor la e-mailuri.Dacă va rog frumos îmi puteți da și mie un număr de ele fon al unui traducător care sa susțină dea interesul inafara de al Doamnei Mirela.Va mumtumesc

Dl.zadori
De Maria pe 09 August 2017

Buna. Stie cineva daca Dl. Zadori este in concediu? I-am trimis mail cu analizele cerute in data de 3 august si inca nu am primit raspuns. Multumesc.

Pt crina
De Ana-Maria pe 05 August 2017

Domnuk dr.Vorbeste si germana spun din sursa sigura deoarece am vorbit personal cu dansul la prima consultatie.

Ana Maria
De Crina pe 04 August 2017

Nu cred ca te vei descurca cu limba germana,din cate stiu eu dr stie engleza si maghiara.Pt traducere pe doamna Gyangy o recomand.

Buna
De Ancuta pe 03 August 2017

A fost cineva la Dr. Kovács Péter?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.