• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Cazare szeged
De Ana-Maria pe 24 August 2017

Buna fetelor,ma puteti ajuta si pe.mine cu locuri de cazare cat decat ok ca si confort dar si ca pret? Ueaza sa incep tratamentul pt fiv.cele are ati facut deja cam at dureaza?

Pt Maria
De Ana-Maria pe 24 August 2017

Pana in data de 5 septembrie este dr.Zadori in concediu.

Pt Crina
De Ana89 pe 23 August 2017

Crina, eu am stat aproape 3 saptamani in spital, deoarece am avut contractii de la 36 saptamani, am fost tinuta sub supraveghere si am primit no-spa injectabil si astfel am reusit sa ajung pana la 37s+6z.

Dl zadori
De Maria pe 22 August 2017

Salut. Nu stie nimeni cand se intoarce Dl. ZADORI din concediu? Ms

Pt Ana
De Crina pe 22 August 2017

Buna Ana ma bucur ca ai pe bebe sanatos langa tine.tot asteptam vesti de la tine.cat ai stat la spital ?.Eu sunt bine si cred ca si eu cu cezariana o sa nasc.Mai am totusi un pic pana in noiembrie.La cate sap ti a facut cezariana?

Pt Crina
De Ana89 pe 22 August 2017

Crina, da am nascut in 10 august, suntem bine, foarte cuminti si papaciosi pana acum. Sper sa fie la fel in continuare si sa nu avem probleme cu colicii.
Tu cum esti? Mai putin si iti vei intalni si tu minunea. Vei naste natural sau cu cezariana? Eu am facut cezariana si a fost mai bine decat ma asteptam, m-am recuperat foarte repede asa ca daca vei face cezariana sa nu iti fie frica. Nastere usoara! Te astept cu vesti bune!

Pt Ana
De Crina pe 22 August 2017

Ana ce faci ,cum esti ai nascut?

Buna
De Ancuta pe 20 August 2017

Cat e o zi d cazare?

fiv cu dl Zadori
De Anamaria pe 18 August 2017

Buna fetelor! Pt ca inainte de fiv cautam cu disperare cazuri de reusita din prima ( pt a-mi ridica moralul, dat fiind faptul ca eu de fel sunt mai realista), m-am gandit sa va incurajez cu povestea mea.
Am 31 de ani, iar dupa 9 ani de infertilitate, 2 laparoscopii pt endometrioza, o inseminare nereusita la Polisano, o stimulare ovariana fara succes, emdometrioza la activ, un mic fibrom si o mutatie genetica care imi afecteaza coagularea sangelui.......am reusit din prima cu ajutorul dl dr Zadori. Nu am reactionat foarte bine la stimulare, dat fiind faptul ca am avut 4 ovocite din care doar 2 au fost viabile......dar cu ajutorul lui Dumnezeu, acum am in burtica gemeni.Costuri totale fiv+cazare+transport+mancare pt 2 saptamani aprox 3.000 euro. Nu am apelat la translator deoarece ne-am inteles cu dl dr in engleza , nu vorbesc la perfectie, dar dl dr a avut grija sa se faca inteles. Sper sa va incurajeze povestea mea, va doresc succes si incredere in Dumnezeu, in dl dr si in embrionii vostrii!

Pt meda
De Ancuta pe 15 August 2017

Cat a costat cazarea și sedinta pt care îți traducea?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.