• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Anca
De Ana-Maria pe 29 August 2017

Am sa vad acum sce ai cum ,eu sunt presata de timp ca lucrez la batrani in austria 4 sapt acolo 4 acasa si de cateva luni incerc sa dau de dr.Zadori pt a incepe tratamentu. Curaj..pana la urma nimic nu este imposibil,tpate vom reusi mai devreme sau mai tarziu.Desi stresul este mare la fel si cheltuiala nu trebuie sa ne pierdem speranta.

pt progamari
De Yo pe 28 August 2017

Salutare..poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste informații concrete unde pot face programare pt o procedura fiv ..dar se pare ca de Budapesta nu se stie nimic.. Gen trazlatori cazare costuri un doctor recomandat?..daca este in tema cu ceva info de Budapesta le primesc cu mare caldura..

Pt Ana Maria
De Anca pe 28 August 2017

Eu am inceput din a 2 sau in a 3 a zi a ciclului, dar stiu sigur ca in a 2 zi am fost la un consult si apoi am primit tratament si am facut embriotransferul in ziua a 16 a ciclului,dar depinde de fiecare. Baftă! La mine nu a fost cu succes din pacate.

Pentu Anca
De Ana-Maria pe 28 August 2017

Multumesc mult!Am sa mai tataomez ternul caci bugetul este cam la.limita😔 Daca te rog frumos imi poti spune in a cata zi de ciclu se incepe tratamentul. Tot plecat l am nimerit pe domnul Dr
Zadori si sper ca macar acum voi reusi sa incep

Buna
De Tatiana pe 27 August 2017

Te-am întrebat pt k eu am vb pt o progr și mi sa sp k abia în noiembrie după nu știu ce data se pot face progr,ca e este fr aglomerat doc Zadori.

Concediu Zadori
De Adina pe 27 August 2017

Am sunat ieri si la receptie mi-au zis ca Zadori va fi plecat din data de 10 pana pe data de 20 septembrie. Eu trebuia sa fac embriotransfer luna septembrie asa ca am decis sa vorbesc si personal cu Zadori, asa ca am sunat din nou si am vb cu dansul, iar el mi-a zis ca putem face embriotransfer in sept daca insist dar imi recomanda sa astept pana in octombrie. Nu prea mai inteleg ce se intampla acolo, lipseste si la inceputul lui septembrie, apoi din nou lipseste din 10 pana in 20 sept...daca cineva stie ceva in plus sau e acolo zilele astea, sa ne anunte si pe noi...mersi!

Buna
De Tatiana pe 26 August 2017

De unde ști programul doc,ști după ce data se pot face progr?

Concediu Zadori
De Adina pe 26 August 2017

Doctorul Zadori va fi plecat pt inca cateva zile, pe langa cele de la inceputul lunii septembrie. Am inteles ca participa la o conferinta pe la mijlocul lunii dar nu am inteles exact cand. Daca vreo una dintre fete afla sau stie, o rog sa ne scrie aici...multumesc!

Intrebare
De Ana pe 25 August 2017

Fetele cine cunoaste,,?? Daca pina la FIV este nevoie de operatie histeroscopie , ei o fac???

Cazare pt Ana maria
De Anca pe 25 August 2017

Bună. Eu am stat la un apartament, Best apartaments găsești pe net, este foarte confortabil, este nou,dormitor si bucătărie, cam 200 lei pe noapte cu tot cu taxe de ședere.este aproape de clinică la 3 minute cu masina,pe jos vreo 10,15 minute.Dureaza cam 2 saptamani sau mai mult,depinde cum reactionezi la tratament s9 cand face transferul. Multa bafta

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.