• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Mulțumesc
De Maria pe 23 Septembrie 2017

Mulțumesc mult pentru răspuns, Andreea. M-am mai liniștit, auzisem tot felul de păreri, ca după ET trebuie sa stai nu știu care zile în pat.... Și nu prea dispun de atâta timp liber.
Va doresc multa sănătate și vise împlinite!

pt Maria si Cristina
De Andreea pe 23 Septembrie 2017

Buna fetelor,dupa transfer nu trebuie sa stai in pat,(vei sta o ora in pat la clinica)se recomanda sa nu faci efort fizic exagerat,sa nu ridici lucruri grele,in concluzie...sa stai linistita pana la aflarea testului :D.In legatura cu influenta temperaturii asupra FIV....ei bine,nu cred ca are un efect anume pt ca sunt destule reusite si pe timp de iarna...eu personal am facut doua Fivuri nereusite pe vreme rece(noiembrie si februarie) si unul reusit in iunie,care trebuie sa spun ca totul a mers foarte bine !Va doresc multa bafta!

Întrebare
De Maria pe 22 Septembrie 2017

Câte zile se sta în pat după procedura , asta am vrut sa aflu de fapt. Mulțumesc mult!

Întrebare
De Maria pe 22 Septembrie 2017

Bună, fetelor. Cele care ați făcut deja ET, ați putea să-mi spuneți cât timp vi s-a recomandat sa stați în pat după procedura de transfer?Sau ce alte recomandari speciale vi s-au făcut? Mulțumesc.

Temperaturi extreme și reușită fiv
De Cristina pe 20 Septembrie 2017

Salutare! A auzit cineva ca ar fi o legătura între temperatura de afara și reușită fiv?

pt Izabella
De Andreea pe 15 Septembrie 2017

In primul rand trebuie sa iti programezi un prim control cu doctorul pe care il alegi,pt a discuta situatia ta de infertilitate (prin mail sau prin translator),inainte de asta vei primii lista de analize care vor intra la dosarul tau la clinica,tot la prima consultatie vei stii si cand poti merge pt FIV.Poti fi chemata din ziua a 2 a sau din ziua 5,6...tratamentul se incepe din ziua 2.Daca stai in apropiere de Szeged poti face naveta dar in fiecare a doua zi trebuie sa fi la clinica dimineata pt sange si apoi pt control,daca stai prea departe va trebuii sa stai la o pensiune.Poate dura intre 2 si 4 saptamani,depinde cum raspunzi la tratament.Pretul pt Fiv este undeva la 1400 euro fara tratament si in jur de 3000 (3000 si cva) daca ramai la szeged...in cei din urma intra banii de cazare,fiv,mancare,tratament si ce mai ai tu nevoie pe acolo!

BUNE FETELOR,
De IZABELLA pe 14 Septembrie 2017

BUNA FETELOR.VREAU SA IMI SPUNETI PASI CE TREBUIE SA II EFECTUEZ CA SA FAC FIV LA SZEGED SI UN PRET ESTIMATIV,CAT TIMP TREBUIE SA STAU ACOLO SAU POT MERG SI VENI NU E NEAPARAT SA STAU ACOLO MAI MULT TIMP..
ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU.VA MULTUMESC!

pt Mariana
De Andreea pe 14 Septembrie 2017

Buna,eu am facut deja 3 Fiv uri si voi revenii pt nr 4...internata vei sta dupa punctie 3 ore si dupa transfer 1 ora,pt mine nu a fost dureros dupa punctie,am simtit o tensiune dar usoara,dar erau fete care nici nu ieseau din camera si se plangeau de dureri,parerea mea este ca depinde de fiecare cum tine la durere,eu nu am avut nici o problema.tu stai linistita ca va trece repede si acea durere usoara pe care o vei simtii.Bafta multa!

intrebare
De Mariana pe 13 Septembrie 2017

Buna ziua .Am si eu o intrebare pt fetele care au facut FIV, este dureros?cat timp treb sa stai internata in clinica, ?Eu sunt din Timisoara. si in octombrie am programare, si am mari emotii..Multumesc

Fiv
De Mona pe 06 Septembrie 2017

Toate informatile le gasiti pe Fiv la szeged.ro

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.