• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Andreea
De Elena pe 12 Octombrie 2017

Deci ai facut de 3 ori procedura cap coada, eu am crezut ca a doua si a treia oara ai facut doar embriotransfer. Si eu am facut in mai prima procedura(stimulare, punctia, transfer), si acum o sa fac doar embriotransferul, pt ca am 5 embrioni congelati. De asta te-am intrebat pt ca am crezut ca si tu ai facut doar embriotransfer a doua si a treia oara, si ma gandeam daca a facut ceva diferit cand a fost cu noroc. Mie pt transfer nu mi-a facut altceva decat ecografii in ziua 8 si 13,iar sambata in ziua 20 urmeaza sa fac transferul. Si mi-a dat medicamente, bineinteles.

pt Elena
De Andreea pe 11 Octombrie 2017

Buna Elena,da am facut cu Zadori,cum adica nu ai facut analize de sange,dar in timpul tratamentului nu ai mers dimineata o data la doua zile sa iti ia sange si apoi ecografie?La mine dupa primul esec,am fost pusa sa iau metformin si s a schimbat foarte putin tratamentul,dupa urmatorul s a mai schimbat un pic,mi a marit doza si apoi a treia oara mi a dat in plus clexane dupa punctie.In rest totul a fost la fel,dar am reactionat eu mult mai bine la tratament.

Pt Andreea
De Elena pe 11 Octombrie 2017

Andreea ai facut ET cu Zadori? Te intreb pt ca urmeaza sa fac si eu ET sambata, si inafara de ecografii nu mi-a facut nici o analiza de sange. La tine cum a decurs procedura inainte de ET? A facut ceva diferit dupa primele 2 esecuri? Ceva investigatii in plus fata de primele nereusite? Mersi!

Pt Ana-Maria
De Andreea pe 11 Octombrie 2017

Buna,eu am avut doua esuate inaintea celui reusit si am vazut clar diferenta simptomelor...cand am ramas sanii erau sensibili si umflati,dar nu asa durerosi ca in timpul tratamentului.Inainte cu 2 zile de BHCG am inceput sa am crampe.Cand nu am ramas, inainte cu 4 zile de BHCG nu ma mai dureau de loc sanii.Restul simptomelor de oboseala si usoara greata pot fi de la progesteron.Cam asa a fost la mine.Bafta multa,sa se lase cu burtica! :D

Et
De Ana-Maria pe 09 Octombrie 2017

Fetelor am facut vineri embriotransfer,cele care atatiut fiv reusit cee simptome ati avut?

Traducator
De Mirela pe 30 Septembrie 2017

Bună.Am nevoie de un traducator/traducatoare pentru clinica din Budapesta.Îmi e teama ca nu domin suficient limba engleza și am nevoie destul de urgent.Vă rog poate știe cineva ceva.Mulțumesc.

Fiv 1 reusit
De Cristina pe 27 Septembrie 2017

Fetelor am tot citit comentariile voastre legate de evoluția embrionilor in sezonul rece sau cald.Cu scuzele de rigoare nu pot spune decât ca asta este o aberației.Povestea mea suna așa: Luna Februarie(ger năprasnic)Fiv 1 reușit ,Dr Zadori,4 ovule recoltate,3 in evoluție,2 de f buna calitate care mi-au fost transferate,rezultatul final O MINUNE de fetita,actualmente vârsta de 11 luni.Multumesc Dr Zadori și echipei dumnealui.Mult succes fetelor care merg la acest institut pt.fertilizare.

pt Cristina
De Andreea pe 25 Septembrie 2017

Sincer,nu stiu...tot ce pot sa spun este ca tratamentul si numarul ovulelor la mine a crescut vara fata de iarna (octombrie 2 ovule,am ramas cu nici unul deci fara transfer...februarie 2 ovule,am ramas cu 1 si cu acela am facut transfer...iunie 6 ovule,am ramas cu 4 si cu 2 am facut transfer si 1 s a prins,dar s a oprit in evolutie la 8 saptamani),acum sunt curioasa cand voi merge in octombrie din nou cum va evolua toata treaba asta,avand in vedere ca vremea e mai rece si frigul ma prost dispune :)))...Oricum cred ca nimeni nu poate spune exact daca asta influenteaza sau nu calitatea sau evolutia ovocitelor!

Pt Andreea
De Cristina pe 24 Septembrie 2017

Chestia cu temperaturile extreme (prea cald, prea frig) e vehiculata prin institut de unele asistente si translatoare, ca cica daca e f cald sau f frig evolutia embrionului poate fi negativa, am auzit chestii de genul "a pornit f bine embrionul dar din cauza ca s-a schimbat vremea s-a oprit din evolutie".... de la medici nu am auzit nici eu.

Pt Maria
De Andreea pe 23 Septembrie 2017

Cu mare placere,bafta multa si tie! :D

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.