• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Lili 81
De Ana-Maria pe 21 Octombrie 2017

Multumes din suflet!Sa de a Dumnezeu sa nu se implineasca dorința tuturor.Momentan nu mai încerc dezamagirea a fost prea mare !Dar sunt sigura ca la un moment dat vom reuși toate sa ne ținem. Copilașul mult dorit în brate.

Draga Ana-Maria
De Lili81 pe 21 Octombrie 2017

raspunsuri la intrebarile de dupa un fiv nereusit mai poti gasi in cartea It Starts with the Egg -rebecca Fett. O poti gasi pe amazon. Eu am avut deja 2 embriotransferuri fara sarcina, iar miile de intrebari care imi veneau in minte nu isi gaseau raspuns. De fiecare data am revenit, in ziua 13-14 a urmatorului ciclu, la o consultatie la domnul Zadori si am discutat care ar fi solutiile si recomandarile pe viitor. Iti tin pumnii!

Fiv
De Ana-Maria pe 20 Octombrie 2017

Pentru cele care nu l ati cunoscut încă pe domnul doctor Zadori....Este un om și un doctor minunat contează foarte mult comunicarea care poate fi in limba germana,engleza si maghiara.Sa nu va dperiatu nu sunt termeni medicali de neinteles,dacă stapaniti cat de cat putin una dintre
aceste limbi nu necesita translator. Pentru mine conteaza mult Sa întreb eu cu gura mea ce și cum as am mai multa siguranta și fără confuzii.

FIV Nereusit😓😓😓
De Ana-Maria pe 20 Octombrie 2017

Fetlor din păcate nu am reușit!Îmi pun tot felul de intrebari și nu am.nici un răspuns am asteptat pana în ziua 13 ,a fost totul ok și surpriza...beta mai mic de 0,1 cat se poate de negativ.Dar. A fost veste soc însă asa a fost sa fie.Acum ma întreb ce factor a fost de vina căci am respectat întocmai tot ceea ce mi sa recomandat.Înainte de a Lua decizia pt fiv am fost diagnosticată cu Hidrosalpinx bilateral (acumulare de lichid în teompe) dr.a spus ca nu se vede și ca nun prezintă nici un risc în procedura fiv.😭😭😭.Poate dara viitoare dacă voi mai avea curaj va fi cu succes.

pt Ana-Mara
De Andreea pe 20 Octombrie 2017

Sper sa fie cu pozitiv testul de sange,iar in cel de urina nu pti avea incredere,e prea devreme!Eu in zia cu testul cand am aflat ca suntinsacinata am facut si un test urina doar din dorinta de a vedea cele doua liniute :))))...si au iesit perfect vizibile,dar era clar ca va iesii asa pt ca am avut valoare mare.

Pt Ana Maria
De Elena pe 20 Octombrie 2017

Ana Maria care e rezultatul testului de sange? Ai reusit? Ai un rezultat pozitiv? Sper sa fi reusit :)

Pt Dragoș Irina
De Ana-Maria pe 20 Octombrie 2017

Buna,trebuie sa vi în taaa infestata cu timp,răbdare și în jur de 3500€ ma costat pe mine toată procedura.Transport,fertilizare,tratament și translator.Desigur tratamentul difera de la persoana la persoana. CA SI
Timp cam 4 saptamani din ziua doua de cinclusiv PNA la ziua 13 după embriotranafer. Șanse cred ca toate avem mai mult sau mai puțin fie a suntem sub 35 de ani sunt peste.eșecul nu îl at oameni doctorilor ci organismului nostru.trebuie sa fi in creatoare!Cândva,numai Dumnezeu știe vom avea cee ce ne dorim.

Fertilizare in vitro
De Dragos irina pe 18 Octombrie 2017

Buna ziua.am si eu o intrebare dupa un esec in austria ptr ca aici santem stabiliti as dori sa stiu ce sanse am la varsta de 40 de ani.am un copil dintr-o casatorie anterioara.analizele mi-au iesit bune.cam cat ar costa si de cat timp am avea nevoie pana terminam procedurile.va multumesc anticipat si daca se poate astept un raspuns.ma puteti contacta si telefonic nr.06604491119.

Pt Andreea
De Ana-Maria pe 16 Octombrie 2017

Multumesc mult,sani sensibili si umflati am si eu in rest nimic.Am facut azi in test de jrina si evident ca era negativ.Miercuri fac beta.Multumesc Doamne ajuta!😚😚😚

pt Elena
De Andreea pe 12 Octombrie 2017

Am inteles.E destul de orma sa nu iti mai ia sange din moment ce tu deja ai embrionii gata de transfer,cel mai important pt tine acum este ca endometrul sa fie bun de transfer si in caz de iti mai da ceva in plus dupa (progesteron mai mult sau clexane).Eu am facut de fiecare data tratamentul cap coada pt ca nu au rezistat embrionii pana la inghet.diferit a fost ca mi a dat clexane.Sper ca de data asta sa iti fie mult mai bine. :D

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.