• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Valentina
De Loredana pe 08 Noiembrie 2017

Mulțumesc. Am vazut ca sunt multe hoteluri si voi face rezervare pentru 2saptamani junatate. Translator am deja. Sanatate multa !

Pt Loredana
De Valentina pe 08 Noiembrie 2017

Buna Loredana.cazare foarte bună găsești la pensiunea doamnei Gyongy Pop și servicii de translator dacă vrei. Intra pe pagina ei fivlaszeged.ro pentru mai multe detalii.am stat la ea si sunt super mulțumită de absolut tot.success si pupici:*

pt Marinela
De Andreea pe 31 Octombrie 2017

Aici toate platile se fac in forinti,ori schimbi euro,ori poti platii cu cardul si iti fac ei paritatea din euro in forinti.

Plata consultatie , tratament
De Marinela pe 31 Octombrie 2017

Buna fetelor, cele care ati facut FIV - plata consultatie , tratamente , medicamente cum se pot plati ? in euro sau forinti ? Multumesc ,mult success tuturor !

Cazare
De Loredana pe 26 Octombrie 2017

Buna seara. Îmi puteti spune o cazare ok pentru 2 săptămâni.
Cele care ati facut FIV care zile ati stat in szeged?

pt Alexa
De Andreea pe 22 Octombrie 2017

Luni inchis,de marti e deschis!!!!

Bună
De Alexa pe 22 Octombrie 2017

Buna fetelor am și eu o întrebare mâine e deschis Kaali din câte știu e ceva sărbătoare la ei! Cine mă poate ajuta?

Pt Ana-Maria
De Andreea pe 21 Octombrie 2017

OOOffff imi pare tare rau sa aud ca este nereusit,dar fi tare si nu lasa nimic sa te darame.Te inteleg perfect,stiu cum te simti,eu dupa 2 esecuri si o sarcina oprita in evolutie acum sunt din nou in incercari,totul in decurs de un an (am implinit un an de cand tot vin pt fiv),dar imi doresc prea tare un copil pt a renunta.Trebuie sa te aduni si sa incerci.Nu vei avea niciodata un rasuns exact cu un motiv ,de ce nu a mers.Am citit si eu atatea si am ramas tot nedumerita,pt ca fiecare organism functioneaza altfel chiar daca gasim fete cu acelasi diagnostic.Spera pana in ultima clipa si incearca chiar daca simti ca nu mai poti.Te pup! :*

Pt Ana Maria
De Elena pe 21 Octombrie 2017

Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie...dar ma intreb daca hidrosalpinxul nu ar fi trebuit rezolvat inainte de transfer. Citind pe un alt forum despre hidrosalpinx si ET am inteles ca asa ceva nu se face. Deci e inadmisibil sa faci transfer si sa ai hidrosalpinx pt ca acel lichid din trompe e toxic pt embrioni, si atunci evident ca nu reusesti. Incep sa am tot mai multe indoieli despre meticulozitatea lui Zadori. Am citit pe un alt forum tot asa despre o fata careia Zadori i-a facut FIV desi avea ditamai hidrosalpinxul...

Ana-Maria
De Lili81 pe 21 Octombrie 2017

Te inteleg perfect, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva da-mi adresa ta de mail sa iti scriu nr meu de tel. Eu am incercat a doua oara la interval de 10 luni. Te pup!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.