• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Crinone gel
De Valentina pe 26 Noiembrie 2017

Rectific:INOFOLIC,nu Inolin

Crinone gel
De Valentina pe 26 Noiembrie 2017

Bună ziua la toată lumea.Ptr cele interesate,am o cutie de 15+8 doze de Crinone gel(cumpărate in Ungaria),1 Femibion,2 Duphaston,1Inolin.Mă puteți contacta la nr de tel.0751404806

pt Alexandra
De Andreea pe 14 Noiembrie 2017

Multumesc Alexandra,sper sa imi dai vesti bune si cu mare placere,stiu prin ce stres treci si ce ganduri te framanta,dar incearca sa crezi ca va fi bine,oricum pana faci testul nu ai ce sa faci! :*

Pt Andreea
De Alexandra pe 14 Noiembrie 2017

Felicitări pt sarcina și Doamne ajuta sa fie pana la termen sa te bucuri de bebe! Multă sănătate la amândoi

Pt Andreea
De Alexandra pe 14 Noiembrie 2017

Îți mulțumesc din suflet sper din tot sufletul sa fie cu ochișori! Dar nu știam unde sa întreb sau pe cine de ce simptome ar trebui sa apăra după de aia eram nedumerită ca și durerile de burta din a treia zi au dispărut și nici sâni nu sunt sensibili!!! Îți mulțumesc pt informații sper sa fie sa se manifeste și la mine tot la fel

....
De Andreea pe 14 Noiembrie 2017

Scuze pt literele mancate...am ceva probleme cu laptopul...

pt Alexandra
De Ndra pe 14 Noiembrie 2017

In Vara cand a fost poitv,dar oprit in evolute la 8 saptamanisimptomele au fost:durere a trea zi de la transfer,apoi nimic si inainte cu doua zile de test crape si sani sensibili nu durerosi,.... de data asta,durere in a treia zi de la transfer,apoi nimic si inainte cu 3 zile de test am avut o scurgere cafenie,doar cateva picaturi chiar am crezut ca imi vine menstruatia mai ales ca nici sanii nu ma dor de loc si testul este poitiv . Nu trebuie sa ai neaparat simptome,acelea pot aparea pe parcurs.Bafta multa,sper sa se lase cu ochisori! :D

Pt Andreea
De Alexandra pe 14 Noiembrie 2017

Și la mine tot așa sa manifestat acum nu mai simt nimic dar mai un pic și aflam ce va fi! Apropo și chiar nici un simptom inafara de astea și a fost pozitiv?

pt Alexandra
De Andreea pe 09 Noiembrie 2017

La mine cand a fost pozitiv testul,am avut dureri a treia zi dupa transfer aoi nu am mai simtit nimic si inainte cu doua zile de test am avut crampe.

Buna fetelor
De Alexandra pe 09 Noiembrie 2017

Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva... cele cu fiv reușit după embrio transfer ați avut dureri a doua si a treia zi ca și cele premenstruale? Mulțumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.