• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Tunde
De Loredana pe 14 Decembrie 2017

Mulțumesc frumos. Am găsit ieri adresa și sper sa mi raspunda la email.

Pt. Loredana
De Tunde pe 14 Decembrie 2017

jzadori@gmail.com

Email zadori
De Loredana pe 13 Decembrie 2017

Are cineva adresa de e-mail a dr zadori?

Pt Ana
De Crina pe 13 Decembrie 2017

Ana cat timp ai luat ckexane dupa nastere

Pt Ana
De Crina pe 10 Decembrie 2017

Buna Ana da am nascut o fetita de 3650.an 24 noiembrie .a decurs totul bine.va pupam

Pt Crina
De Ana89 pe 10 Decembrie 2017

Crina, ce faci? Ai nascut? Noi am implinit deja 4 lunite, nici nu stiu cum a trecut timpul!
Te pup si te astept cu vesti bune!

Pt Ale
De Alina pe 06 Decembrie 2017

Buna,inainte sa mergi la Szeged ar fi bine sa te operzi sa fie totu ok,acolo se face doar fiv nu se fac interventi.Mult succes!

Gonapeptyl
De Mihaela pe 05 Decembrie 2017

Buna. Pentru cele interesate, am 4 injecții de Gonapeptyl, cumpărate din Ungaria, ma puteti contacta la nr. telefon 0744278054. Toate cele bune!

Fiv
De Ale pe 28 Noiembrie 2017

Buna fetelor..Cele care ati avut nevoie de o interventie ( histeroscopie..laparoscopie..operatie de chist) le-ati facut acolo? Sau in tara? Am un chist endometriozic si nu stiu daca sa il operez sau nu..si un fiv cu 4 transferuri nereusit la sibiu..si ma gandeam la o noua procedura in Ungaria..succes dragelor!

...
De Alina pe 27 Noiembrie 2017

Bună, fetelor!! Mâine am prima programare la Szeged. Puteți să îmi spuneți, vă rog, cam câți forinți îmi trebuie pentru consultație + translator + ce mai trebuie... Mulțumesc!!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.