• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Aspirare endomeyru
De Cris pe 05 Ianuarie 2018

Buna fetelor! Tocmai ce am primit răspuns de la dr Zadori privind noul fiv-al 4 lea și mi-a zis ca îmi sugerează sa facem și aspirarea endometrului la consultul din Ianuarie pt fiv in Februarie. Ați făcut așa cev? La ce ajuta? Menționez ca celelalte 3 fivuri s-au terminat după punctie, nu am avut niciodată ET pt ca nu am avut cu ce :(.

Pt Andreea
De Tunde pe 05 Ianuarie 2018

La mulți ani! Asa cum ți-a recomandat Ale îți recomand și eu analizele pt trombofilie. Și eu am trombofilie cu patru mutații pozitive de care nu am știut la primul fiv și drept urmare nu am reușit. Dar cu tratament, adică cu injecții cu clexan am dus la capăt o sarcina gemelara, o fetita și un băiețel care au acum 2ani și jumatate, în urma fiv3.
Multă bafta tuturor și sa aveți încredere ca într-o zi veți reuși!

Pt Andreea
De Ale pe 04 Ianuarie 2018

Iti recomand analizele de trombofilie.Un procent de 90% acolo e problema.succes

sarcini oprite in evolutie
De Andreea pe 04 Ianuarie 2018

Buna fetelor si La multi ani!Se pare ca minunea la mine nu dureaza prea mult din motive necunoscute,sarcinile mele se opresc in evolutie,nu prea stie nimeni sa imi spuna care ar fi problema,asa ca am sa va intreb pe voi,daca sunt fete pe acest forum care au avut sarcini oprite,una sau mai multe...voua ce motiv vi s a spus?ati facut o analiza,sau un tratament pt a evita asta?Pt ca eu acum toate fivurile le fac la noroc,ca poate urmatoarea data va fi ok,voi merge pt a 5 a oara in mai cu speranta ca poate,poate.Voua tuturor va doresc un 2018 cu burtici si putere psihica de a trece peste orice greutate!!!

Pt Lili,Elena si Andreea
De Ana-Maria pe 03 Ianuarie 2018

LA MULTI ANI fetelor!Anul nou sa ne aduca la toate bebelusii mult doriti! Imi cer scuze ca nu am raspuns insa am vrut sa ma rup de tot ceea ce inseamna fiv.Va multumesc din suflet pt incurajari si vorbele frumoase,da dea Dumnezeu sa reusim toate sa avem bebei frumosi.Nu stiu ve va urma mai departe momentan nu mai fac nimic,as vrea sa stuu totusi daca totusi exista hidrosalpinx sau nu si cred ca asta am sa o fac in austria.

Program
De Cris pe 31 Decembrie 2017

Stie cineva care va fi programul clinicii in ianuarie, e cumva dr Zadori in concediu in perioada urmatoare?

Pt Liliana
De Loredana pe 21 Decembrie 2017

Sunte oameni minunați care se implica. Eu am facut în noiembrie din păcate nu s a prins. Sa te încarci cu răbdare și gânduri pozitive. Bafta !!

Mrs
De Liliana Dencu pe 20 Decembrie 2017

In ianuarie urmeaza sa fac fiv+icsi cu dr Zadori.. Puteti sa mi spuneti cateva pareri?

fiv
De Anonim pe 15 Decembrie 2017

Buna,daca nu iti raspunde doctorul apeleaza la 0036309851088.

Pt Alina
De Loredana pe 14 Decembrie 2017

Ai început procedura la szeged?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.