• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Programare
De Danna pe 06 Mai 2013

I-am trimis, insa la ultimele 2 nu mi-a mai raspuns, de aceea vrea sa-mi fac programare prin receptie.

FIV la Szeged
De Ramona orzac pe 30 Aprilie 2013

Trimiteti un e-mail in engleza doctorului si va raspunde! jzadori@gmail.com

Help!
De Danna pe 30 Aprilie 2013

Buna tuturor,

Va rog, spuneti-mi cum fac o programare la Szeged, ma pot intelege cu receptia in engleza sau trebuie neaparat sa gasesc de cineva care stie maghiara?

Informatii FIV
De Gettutza pe 15 Aprilie 2013

Pentru toate femeile care vor sa faca o fertilizare in Ungaria si au nevoie de relatii desprea aceasta procedura, le dau cateva surse sigure de informare:<br><br>1. In primul rand saitul clinicii care are si traducere in limba romana: https://kaali.hu/ro/. Gasiti acolo toate clinicile Kalli din Ungaria, medicii din fiecare clinica, date de contact.<br><br>2. Unul din traducatorii care lucreaza acolo permanent si stiu cum merg lucurile. In acest sens va recomand cu caldura pe Novaki Mirela romanca stabilita in Ungaria. Va sta cu voi cat aveti nevoie si va ajuta cu orice. Telefon: 0036 305116156.<br><br>Sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visul!

Pentru Georgiana
De Florentina decusara pe 28 Martie 2013

Buna Georgiana! Am vesti bune! In sfarsit am obtinut programarea mult asteptata! Pe 10 aprilie trebuie sa ajungem la dl dr. Zadori. Vad ca ai avut programare pe data de 27 martie, sper ca totul a decurs bine si deja esti programata pentru FIV. Imi poti spune cum e decurs vizita si cum e domnul doctor? Sunt tare nerabdatoare sa treaca zilele si sa ajungem si noi. Daca vrei, putem vorbi mai multe, iti las adresa mea: florentina_decusara@yahoo.com. Multumesc si sa auzim numai de vesti bune!

Pentru Antonia
De Tunde pe 07 Martie 2013

Buna, in legatura cu cazarea, eu in ianuarie m-am cazat la pensiunea Brindza care este la aproximativ 20 de minute de institut (mers lejer) la 7900 forinti / zi / 2 persoane. Gazda stie si engleza daca nu stii maghiara, iar conditiile sunt OK.

Cazare
De Antonia pe 06 Martie 2013

Buna, ma numesc Antonia si de saptamana viitoare incep tratamentul la Kaali. Am nevoie de cateva informatii despre cazare: pret, distanta fata de institut. Multumes si succes tuturor!

Pentru Marinela
De Tunde pe 27 Februarie 2013

Servus, toata procedura FIV dureaza 17 - 18 zile incepand cu cea de a doua zi a ciclului menstrual. Dupa prima consultatie medicul hotaraste in functie de caz si de perioada in care este mai liber cand se incepe procedura. Eu, de exemplu, am avut prima consultatie in decembrie 2012, si in ianuarie am inceput procedura FIV.

Fertilizare
De Marinela pe 20 Februarie 2013

Buna, sunt Marinela si intentionez sa fac procedura fiv, aveti idee cat dureaza de la prima consultatie? Nu sunt in tara, iar concediul nu-mi permite mai mult de 3 - 4 saptamani.
Multumesc!

Pentru Flor
De Georgiana pe 20 Februarie 2013

Buna Flor, eu am sunat o doamna dr. este o draguta. Numele este Edith si dansa mi-a facut si programarea. Edith este translatoare si ofera si cazare. Am tinut legatura cu ea, iti dau nr ei si vorbeste cu ea 0036205102316. Sper sa-ti fie de folos.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.