• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Oana pe 13 Aprilie 2011

Floricica, eu ajung ptr fiv la unguri in august. Poti sa-mi spui unde te-ai cazat. Adresa mea de mail este o_nedelcu@yahoo.com. Mersi.

Fiv Szeged
De Corina pe 06 Aprilie 2011

Buna Floricica, am vazut ca ai inceput procesul de fertilizare. Eu am prima consultatie pe 17 mai. Poti sa imi dai o adresa de mail sa putem vorbi? Sunt la dr. Zadori. Multumesc!

Raspuns
De Floricica pe 21 Martie 2011

Preturiel sunt mult mai mici decat in tara.
- Procedura in sine, m-a costat 1380 euro
- tratament - 800 euro - au intrat si vitamine, nu numai stimularea, dar si ce am luat dupa embriotransfer
- cazare - 10 nopti - 450 euro
- alte chetuieli ( mancare ) - 240 euro
Aceste chetuieli si cazare sunt pentru 2 persoane. Din pacate, sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am sa incerc, poate in iunie sau septembrie. Astept raspunsul dr. Zadori, care este un adevarat om. Nu am avut decat un singur folicul, care s-a dezvoltat foarte bine, embriotrasferul a fost reusit, dar a fost o sarcina biochimica - asa a spus dr.
Multa bafta.

Institutul Kaali fertilizare in vitro detalii
De Liitleprincess pe 17 Martie 2011

Buna, mai multe informatii puteti citi aici:

https://www.copilul.ro/Inseminare-Artificiala-u133/Inseminare-artificiala-la-Institutul-Kaali-Szeged-s7644.html

sau direct pe site-ul lor: https://kaali.hu/ro/

Centrul szeget
De IOANA80 pe 17 Martie 2011

Floricica spune-ne te rog niste preturi suntem foarte interesate pentru a ne putea calcula bugetul si a afla daca vom putea sa ne permitem un fiv.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Mihaela pe 06 Martie 2011

Te rog daca poti sa ma ajuti si pe mine cu mai multe date despre institut si despre medicul la care ai fost, si eventual cate ceva despre preturi. Adresa mea de mail este miha_6611@yahoo.com. Multumesc!

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Floricica pe 16 Februarie 2011

Suunt in programul de FIV la dr. Zadori. Este un om super.

Care sunt preturile pt o fertilizare?
De Mereuaglaita pe 15 Februarie 2011

Care sunt costurile unei fertilizari la Institutul Kaali?

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Alina pe 03 Februarie 2011

Buna, eu sunt mamica unei fetite superbe de 3 ani, obtinuta in clinica Kaali din Szeged. Sunt din Timisoara si inainte de a merge in Szeged la Kaali am avut si alte optiuni legat de clinicile de fertilizare existente la noi in tara, insa am ales Kaali Szeged la dr. Zadori (vorbeste engeza si nu mi-a trebuit translator pt maghiara!), pt ca preturile sunt mult mai mici ca la noi, iar legat de profesionalism, ai nostri doctori mai au de invatat. Acolo ti-ai platit factura si nici un forint in plus! Nu cadouri, nu atentii etc. Desi au fost momente cand ar fi putut sa ma exploateze financiar nu au facut-o, ba chiar nu m-au taxat nici atunci cand eu cred ca ar fi trebuit sa o faca! Recomand aceasta clinica si pentru ca rata de reusita e mult mai mare si ca altor centre de fertilizare din Europa!

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Chiara pe 31 Ianuarie 2011

Care sunt costurile pentru fertilizare in vitro si embriotransfer?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.