• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV
De Maria pe 16 Februarie 2014

Natalia, sunt eu Maria. Adresa mea de emal este tanase_marian76@yahoo.com este a sotului, poti sa-mi scrii aici. Nu este nicio probelema. Ms frumos, Natalia.

Pentru AndaDinca
De Natalia pe 16 Februarie 2014

Te rog frumos, daca poti scrie-mi tu pe adresa neagos_natalia@yahoo.com. Iti multumesc frumos.

Documentare
De Natalia pe 16 Februarie 2014

Te rog sa-mi dai adresa ta de e-mail.

FIV
De Maria pe 16 Februarie 2014

Va rog frumos fetelor, puteti sa-mi spuneti si mie cam cat te costa un FIV in Ungaria. Si eu sunt programata la dr. Zadori pe 9 aprilie. Multumesc mult.

Pentru Natalia
De Andadinca pe 05 Februarie 2014

Te rog sa-mi scri pe mail si iti dau toate informatiile.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Dyana29 pe 04 Februarie 2014

Vio, nu stiu cine esti si cand ai colaborat tu cu Gyöngyi, dar daca ai fost asa de nemultumita de ea trebuia sa ii spui personal, nu sa te ascunzi in spatele unui ID pe internet si sa arunci cu noroi intr-o persoana care te-a ajutat la nevoie.

Eu am facut 5 proceduri la Szeged si la 4 dintre ele am colaborat cu Gyöngyi pe care o recomand cu toata inima oricarei fete care merge acolo. Cred ca nu ai avut ocazia sa colaborezi cu alte traducatoare pentru a vedea cum se comporta cu fetele si cat le traduc din ce le spune medicul.

Eu am tradus la prima inseminare cu altcineva si am vazut diferenta. Gyöngyi este in acea clinica de mai bine de 10 ani si in decursul anilor chiar daca nu este medic a adunat ceva informatii medicale incat sa poata sa ne ajute cu cateva sfaturi.

Cu privire la cazare, eu am stat la ea in apartament la 3 din cele 4 fertilizari si am fost multumita de conditiile de acolo, aveam la dispozitie tot ce imi trebuia, ca la mine acasa. Eu o recomand din toata inima.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Natalia pe 03 Februarie 2014

Buna anda 75. Ai fost la Szeged? Poti sa-mi dai mai multe informatii ca vreau sa merg si eu.

Pentru Gabriela
De Anda75 pe 08 Ianuarie 2014

Buna Gabriella. Te rog frumos sa imi dai si mie numarul d-lui care locuieste in Pecica si ofera cazare. Eu trebuie sa plec peste cateva zile la Szeged asa ca este urgent. Multumesc. Adresa mea de e-mail este kika_ande2000@yah00.com.

Informatii
De Anda75 pe 08 Ianuarie 2014

Buna fetelor. Eu am programare pe 15 ianuarie la dr. Zadori. Va rog din suflet pentru cele care ati fost deja daca puteti sa-mi dati si mie cateva informatii. Orice detaliu e important.(de la traducator, cazare, preturi, etc..). Puteti sa-mi scrieti pe adresa mea de mail kika_ande2000@yahoo.com. In speranta ca imi veti raspunde, va multumesc anticipat.

Fiv la Szeged
De Karyna pe 12 Decembrie 2013

Buna, abia m-am intors de la Szeged, vi-l recomand din toata inima pe doctorul Zadory. As vrea sa stiu ce simptome a-ti avut dupa transfer, daca usoarele intepaturi (stanga-dreapta) si contractii ale uterului asemanatoare cu cele de la menstruatie sunt normale.

Banuiesc, ca pofta pentru acrituri o am din cauza hormonilor. Precizez ca am 3 zile de la transfer.

Merci anticipat!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.